Когорта вихідців зі Смілянщини у альманасі «Рідний мій Шевченків краю»

Громадська організація Черкаське земляцтво «Шевченків край» у Києві налічує кількасот осіб. У їх числі відомі вчені й державні діячі, літератори й художники, митці, журналісти, лікарі й учителі — знакові особистості, які примножують духовні багатства Черкаської землі.


Повний перелік перейменованих вулиць у Смілі

На численні прохання наших читачів, а також диспетчерських служб станції швидкої медичної допомоги, ДСНС та інших служб повторно друкуємо перелік перейменованих у відповідності до закону про декомунізацію вулиць та провулків міста. Всього у місті перейменували 117 вулиць та провулків. Перелік читайте у ювілейному випуску газети “Сміла” від 13 квітня.


Школярі взяли участь у «Фестивалі ранкової зарядки»

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 «Фестиваль ранкової зарядки» цього року запам’ятався цікавими та різноманітними заходами, у яких взяли участь учні та педагоги, адже припав на весняні канікули.


Освітяни Сміли нагороджені пам’ятною відзнакою «Імідж освіти Черкащини»

12 квітня відбулося урочисте  відкриття ХХІ обласної педагогічної виставки «Освіта Черкащини – 2016».


Незаконний виправдувальний вирок стосовно винуватця ДТП у Смілі скасували

Ухвалою апеляційного суду області від 07.04.2016 за апеляційною скаргою прокурора скасовано вирок Смілянського міськрайонного суду Черкаської області за яким виправдано винуватця ДТП через недоведеність вчинення ним кримінального правопорушення


У Смілі спалювання сміття привело до пожежі

Уночі 13 квітня сталася пожежа в місті Сміла. На території приватного домоволодіння на вулиці Захисників України через пожежу сміття загорілася надвірна споруда, повідомляють в управлінні ДСНС України в Черкаській області.


Смілянам дали змогу ремонтувати дороги у Смілі

Вперше смілянські дороги доручили ремонтували місцевій компанії, а не підряднику із області чи інших країв. Директор підрядної організації «ЗЕТ компані Сміла» Олександр Здоренко розповів, що компанія, на відміну від інших, погодилася працювати за власний рахунок


На прибирання міста планують залучити кожного 7-го смілянина

Виконавчим комітетом прийнято рішення щодо проведення 23 квітня 2016 року в м. Сміла Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та оголошено квітень-травень місячником благоустрою.


Сміла – лідер торгів в системі «Prozorro» на Черкащині

У системі «Prozorro» в Черкаській області зареєстровано 500-у закупівлю. Про це повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Роман Карманнік.


Дороги у Смілі вперше розпочали ремонтувати навесні

На перехресті доріг вулиць Соборна і Перемоги тривають ремонтні роботи. Їх виконує новий підрядник ТОВ «ЗЕТ компані Сміла». Вперше роботи з відновлення дорожнього покриття почали навесні у сприятливий температурний режим