Водій, який скоїв ДТП у стані алкогольного сп’яніння, отримав вирок

За публічного обвинувачення прокурорів Жашківського відділу Уманської прокуратури визнано винним місцевого жителя, який скоїв ДТП, унаслідок чого потерпілий отримав тяжке тілесне ушкодження.


Психологічне насильство – це не ОК!

Словесні образи, постійні звинувачення, приниження та встановлення тотального контролю над життям іншої людини – усе це є проявом психологічного насильства.


Черкаські патрульні, медики та рятувальники допомогли чоловіку, який став заручником власної оселі

Вихідними поліцейські отримали повідомлення про те, що на вулиці Героїв Дніпра у Черкасах чоловікові стало зле та він не може ходити.


На Черкащину завітала перший віцепрем’єр-міністр України – міністр економіки України Юлія Свириденко

Програми підтримки підприємництва, доступне кредитування житла, активізація будівництва та суміжних галузей економіки. Ці теми сьогодні пропрацьовували очільник області Ігор Табурець


У Смілі побільшало аптек, де відтепер є інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 207 аптеках.


Колектив дитсадка №18 – учасник проєкту від Дитячого фонду ООН

У дитсадку № 18 відбувся тиждень гри, який провели у рамках проєкту “Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні”


Звіт міського голови Сміли


Черкаська обласна служба зайнятості пропонує професійне навчання для ветеранів та людей з інвалідністю

Черкаська обласна служба зайнятості пропонує підтримку конкурентоспроможності учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни шляхом професійного навчання.


Шановна громадо! Сміла втратила ще одного свого Героя – ВІТАЛІЯ ОЛЕГОВИЧА УЛІТІНА.

Прощання з Героєм відбудеться 30 листопада об 11.00 годині у Покровській церкві.Вічна Слава і пам’ять Герою! Співчуття рідним..


Із 15 грудня на Черкащині заборонять ловити раків

Із 15 грудня 2023 по 30 червня 2024 року триватиме заборона на будь-який вилов раків у рибогосподарських водних об’єктах Черкаської області.