Визначено переможців конкурсу з міських автобусних перевезень

На виконання рішення виконавчого комітету Смілянської міської ради від 10.11.2023 №446 «Про визнання переможців конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах


На Черкащині продовжують вносити відомості до Державного земельного кадастру

У Черкаській області триває процес внесення відомостей до Державного земельного кадастру (ДЗК) про нормативну грошову оцінку (НГО) земель адміністративно-територіальних одиниць.


Чергове засідання виконавчого комітету

Під головуванням міського голови Сергія Ананка, ретельно розглянуто 27 питань, які стосувалися життя Смілянської громади.


Юна смілянка стала призеркою змагань з бальних танців “GOLD CUP 2023”

12 листопада у Кривому Розі пройшли відкриті змагання з бальних танців “GOLD CUP 2023”.


У МОЗ припускають запровадження карантинів у школах взимку

У Міністерстві охорони здоров’я не виключили можливість запровадження карантинних обмежень у школах взимку через зростання захворюваності на коронавірус та інші респіраторні вірусні інфекції.


В 11 аптеках Сміли цього тижня є інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 184 аптеках.


Землі енергетики, вартістю понад 360 млн грн, повернуть територіальній громаді

Господарський суд Черкаської області задовольнив позов Уманської прокуратури в інтересах Ладижинської сільської ради до товариства, яке не виконувало умови укладеного на 25 років


Патрульні затримали громадянина із холодною зброєю

Патрулюючи вулицею Замковий Узвіз у Черкасах, екіпаж патрульних помітив громадян, які розпивали спиртні напої у громадському місці.


Ухилянта засудили до 3 років позбавлення волі

За публічного обвинувачення прокурорів Смілянської прокуратури суд визнав винним 34-річного чоловіка, який ухилився від призову на військову службу під час мобілізації.


Черкащани продовжюуть підсилювати спецпідрозділ протиповітряної оборони

Для тих, хто триматиме небо над нами черговий транш: 2 пікапи, 2 квадрокоптери Mavik 3, система забезпечення супутникового інтернету Starlink, плазмовий телевізор, планшет і генератор.