У Смілі помер чоловік, впавши на слизькому тротуарі

У Смілі загинув чоловік, вдарившись головою об асфальт. Місцеві жителі повідомляють, що померлий послизнувся на слизькому тротуарі. Трагедія сталася вчора, 27 листопада, інформує сайт Про ВСЕ.


Шановні читачі! Передплатіть газету «Сміла» на 2024 рік!

Отримувати часопис можна в електронному або друкованому вигляді, тел. 073-209-87-01, 097-194-79-70. Черговий номер газети «Сміла» за 28 листопада: оновлені телефони сімейних лікарів Сміли, новини міста і громад Смілянщини, рецепти та поради, приватні оголошення, нові вакансії для тих, хто шукає роботу. Долучайтеся до наших читачів!


В Україні пропонують законодавчо визнати езотеричну освіту

В Україні пропонують запровадити правове регулювання відносин у сфері езотеричної освіти. Відповідний законопроєкт зареєстрований в парламенті народним депутатом Сергієм Гривком


Директор одного з освітніх закладів сплатить майже 100 тис грн за незаконне звільнення працівника

За позовом Черкаської обласної прокуратури Соснівський районний суд м. Черкаси ухвалив рішення про стягнення на користь управління освіти і науки Черкаської обласної адміністрації


Підозру отримав генерал росії


Боксери Черкащини вибороли низку нагород на чемпіонаті України

Чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок (еліта) на призи Андрія Котельника завершився у Львові. Боксери Черкащини вибороли на змаганнях низку нагород.


Програми допомоги демобілізованим військовослужбовцям обговорили в поліції

У Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області відбулася робоча нарада. Присутні обговорили питання допомоги демобілізованим військовослужбовцям та їх родинам.


Сміляни стали призерами Кубку Черкаської області з годзю-рю карате

У Черкасах відбувся відкритий Кубок Черкаської області з годзю-рю карате. Понад 120 учасників змагалися за першість у своїх категоріях. Серед учасників були й сміляни.


До 9 років за ґратами засуджено чоловіка, який вбив свого знайомого

За публічного обвинувачення прокурорів Смілянської прокуратури засуджено місцевого жителя, який вбив свого товариша.


ЧЕРКАСЦІ З ПЕРЕМОГАМИ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ

У Португалії завершився Чемпіонат світу 2023 з кікбоксингу WAKO серед дорослих. Змагання тривали з 17 по 26 листопада та зібрали 1670 учасників з 70 країн.