Названо переможців олімпіади із хімії

В олімпіаді з хімії, яка відбулася 24 листопада, взяли участь 39 учнів 7-11 класів закладів загальної середньої освіти Сміли.


На Черкащині продовжує вирувати негода: розгорнуто пункти обігріву

Через зниження температури та ускладнення погодних умов на Черкащині рятувальниками розгорнуто 36 пунктів обігріву.


Спортсмен зі Сміли став чемпіоном з легкоатлетичного триборства

Відкриті обласні змагання з легкоатлетичного триборства на призи відділення НОК України в Черкаській області відбулися на базі манежу Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву.


У Смілі визначили кращих знавців екології

В олімпіаді з екології, яка відбулася 25 листопада взяли участь 18 учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Сміли.


Поліцейські затримали черкащанина, який погрожував ножем підлітку

20-річному місцевому жителю, який у Черкасах погрожував ножем підлітку, повідомили про підозру у вчиненні хуліганства. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.


Смілянські школярі – призери Всеукраїнської Інтернет-олімпіади

Протягом жовтня-листопада тривала ХІХ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (осінь 2023) з мистецтва, яка поєднала в собі завдання з музичного та образотворчого мистецтва.


Рятувальники витягнули понад півсотні водіїв, які стали заручниками негоди

Рятувальники ліквідовують наслідки негоди на Черкащині. Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, внаслідок погіршення погодних умов в області, рятувальники здійснили вже 46 виїздів.


Юні сміляни поринули у «Подорож до країни казок»

Театралізоване мистецьке свято відбулося нині у дитячій бібліотеці. «Подорож до країни казок» здійснили активні користувачі закладу, учні 2-А класу Ліцею «Лідер» та учні 2-А класу гімназії ім. В.Т. Сенатора.


Прокуратура через суд вимагає визнати недійсним договір купівлі-продажу дитячого оздоровчого комплексу

Відділ захисту інтересів дітей та протидії насильства Черкаської обласної прокуратури позивається до київського товариства про повернення дитячого оздоровчого комплексу, розташованого в с. Благодатне Золотоніського району.


Поліцейські затримали серійного злодія, який обкрадав авто черкащан

Кіровоградець здійснив ряд крадіжок у місті Черкаси. Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому суд обиратиме запобіжний захід.