“Чхаю на пупу”: переможець Всеукраїнського конкурсу ім. П.Гулака-Артемовського


Час повертати своє: триває набір кандидатів до штурмової бригади поліції “Лють”

Після зарахування у лави новоствореного підрозділу кандидати розпочнуть практичне навчання. Сьогодні поліцейська комісія Черкащини рекомендувала кандидатів


Очищення територій від вибухонебезпечних предметів триває

Вчергове, піротехніки ДСНС Черкащини відправилися на ротацію на південь країни для здійснення завдань з розмінування територій.


Верховна Рада ухвалила модель НМТ за схемою 2+1

Верховна Рада ухвалила в другому читанні законопроєкт,  що дозволить Міністерству освіти і науки провести вступну кампанію за результатами національного мультипредметного тесту.


Понад 20,4 млн грн акумульовано від втрат сільсько- та лісогосподарського виробництв на Черкащині 

Як повідомили в обласному управлінні Держгеокадастру, на рахунках органів місцевого самоврядування Черкаської області зібрано більше 20,4 млн гривень


Чергове засідання виконкому

23 лютого під головуванням Сергія Ананка відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на порядок денний якого виносилося 23 питання.


У Черкаський районний хаб-склад надійшла допомогі із Італії

Вже майже рік у Черкаському районі триває волонтерська діяльність. Протягом тижня гуманітарний хаб-склад Черкаського району поповнили Олександр Темноход та Віталій Колісник.


Очільнику поліції області Михайлу Куратченку посмертно присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка»

Президент України Володимир Зеленський вручив нагороду дружині та донькам загиблого поліцейського.


Суд поставив крапку в понад 10-річному спорі щодо ділянки водного фонду

У лютому цього року Черкаським районним судом завершено розгляд справи за позовом прокурора щодо повернення з приватної власності майже 2 гектарів земель


СМІЛЯНСЬКА ГІМНАЗІЯ СПІВПРАЦЮЄ З AIESEC

Гімназія приєдналася до ініціативи Educational project та організації AIESEC. Мета – спрямування зусиль для досягнення миру в усьому світі.