Рівень захворюваності на ГРВІ в області продовжує зростати

За тиждень у Черкаській області на грип та ГРВІ захворіли 4776 осіб. Порівняно з попереднім тижнем відзначається збільшення захворюваності на 2,9%.


Будинок дитячої та юнацької творчості має свого президента


Дізнатися про безоплатні медичні послуги та права пацієнтів відтепер можна у чат-боті

За допомогою сервісу «Календар здорових українців» можна дізнатися, в якому віці варто робити ті чи інші щеплення й обстеження, які з них наразі є безкоштовними та як їх можна отримати.


COVID-статистика: кількість тих, хто захворів коронавірусом і одужав – приблизно однакова

Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб продовжує проводити щотижневий моніторинг за захворюваністю на COVID-19.


Тетяна Довгаль перемогла на Кубку Києва з боксу

Як повідомили у відділенні НОК України у Черкаській області, відбувся всеукраїнський майстерський турнір з боксу серед чоловіків та жінок «Кубок Києва – 2023».


Програма «Zoom» надала розширений доступ для педагогів

Українські вчителі та викладачі можуть отримати ліцензію Zoom Meetings for Education з розширеним доступом Large Meeting.


Суд зобов’язав громадян повернути місцевій громаді землі водного фонду

За втручання прокуратури відновлено право місцевої громади на розпорядження та користування належними їй за законом земельними ділянками.


Вантаж підтримки захисникам

Черкащани продовжують закривати потреби наших тероборонівців. Черговий транш необхідного закупили в межах Програми територіальної оборони Черкаської області


Чоловік, який відмовився від призову на військову службу, постане перед судом

За процесуального керівництва Шполянського відділу Звенигородської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо жителя одного з міст Звенигородського району


Черкащанин Ілля Ковтун виборов три «золота» на першому старті сезону в Італії

У Флоренції відбувся перший у 2023 році етап зі спортивної гімнастики у італійській серії А. У змаганнях взяв участь черкаський гімнаст Ілля Ковтун