Профілювання вулиць, розподіл коштів та укриття у школах: коротко про головне із ефіру міського голови

Міський голова Сміли Сергій Ананко прокоментував стан справ у місті за тиждень. Зима добігає кінця. З настанням теплої погоди буде легше переживати і брак світла, і інші проблеми, пов’язані із опалювальним сезоном.


Торік від укусів тварин постраждали 128 смілян

Як повідомили у Смілянському відділенні Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб, протягом 2022 року за антирабічною допомогою звернулися 128 смілян.


На Черкащині СБУ повідомила про підозру учасниці терористичної організації «лнр»

Служба безпеки системно викриває та притягує до відповідальності учасників терористичних організацій «л/днр», які воювали проти України.


Сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом — це не тільки зґвалтування

У Смілянському місцевому центрі з надання БВПД роз’яснюють, сексуальне насильство – це будь-які дії сексуального характеру, вчинені окупантами відносно мирного населення, незалежно від віку чи статі постраждалих.


Нетверезий водій в’їхав у дорожнє огородження: переконував поліцію, що пив вже після ДТП

15 лютого близько 13-ї години патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Новопречистенська у Черкасах.


День єднання відзначили у Смілі


Сміляни стали більше хворіти лептоспірозом та хворобою Лайма

Як повідомили у Смілянському відділенні обласного центру контролю та профілактики хвороб, за 2022 рік у Смілі зареєстровано 10422 випадки інфекційних захворювань.


Поліцейські затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики через «закладки»

Працівникам карного розшуку надійшла інформація про те, що 32-річний чоловік на території Звенигородки розповсюджує наркотики шляхом закладок.


МВС презентує автошколи для людей з інвалідністю

МВС презентує автошколи для людей з інвалідністю. Про це заявила заступник Міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко під час презентації флагманського проекту


Патрульні продовжують виявляти осіб із наркотиками

Під час патрулювання на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах інспектори помітили чоловіка, який підозріло себе поводив.