Долучайся до «Гвардії наступу»


На Черкащині затримали групу осіб, які збували наркотики

За підозрою у збуті амфетаміну затримано 5 місцевих жителів. Під час досудового розслідування проведено оперативні закупки психотропної речовини


МОН прагне вдосконалити вивчення англійської у школах

Міністерство освіти і науки планує забезпечити українських вчителів англійської мови інструментами та найкращими практиками з навчання англійської мови онлайн.


Змінено механізм іпотечного кредитування молоді

З 1 лютого Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву оновив умови іпотечного кредитування молоді для придбання власного житла.


20 сімей у Смілі отримали гуманітарну та благодійну допомогу

Протягом тижня Смілянський центр соціальних служб надав допомогу 59 особам (20 сім’ям), які отримали гуманітарну та благодійну допомогу.


Захист кожної дитини – пріоритет обласної Служби у справах дітей

Захист прав дітей, зокрема забезпечення виховання дитини у сімейному оточенні, надання своєчасної психологічної підтримки та профілактика дитячої бездоглядності – пріоритетні завдання на 2023 рік.


Із початку року у міській лікарні 13 осіб вилікували від коронавірусу

Професія медика – одна із найгуманніших, адже вона покликана стояти на варті людського життя. Саме медики працюють задля збереження здоров’я людей


Мережа пунктів незламності на Черкащині: АДРЕСИ (ОНОВЛЕНО)

182 пункт незламності готовий до роботи в області. Водночас їхня кількість зростатиме, відзначає начальник ОВА Ігор Табурець.


Освітяни Сміли продовжують марафон добрих справ

«Марафон добрих справ» – це освітня ініціатива, де діти та молодь навчаються благодійництву, роблять добрі справи та діляться ними в соціальних мережах.


Черкащина розпочинає співпрацю з Норвезькою радою у справах біженців

Продовольча та непродовольча допомога внутрішньо переміщеним особам, надання психологічної та юридичної підтримки, освітні програми для дітей та молоді.