У МОЗ просять повідомляти, якщо за проходження медико-соціальної комісії вимагають гроші

МОЗ отримує чимало скарг на роботу МСЕК, і часто вони обґрунтовані. Про це інформує Facebook-сторінка Міністерства охорони здоров’я України.


В обласному управлінні статистики повідомили, як змінилися ціни на продукти за місяць

Як повідомили в обласному управлінні статистики, інфляція на споживчому ринку області в січні 2023р. порівняно із груднем 2022р. становила 0,5%, по Україні – 0,8%.


Смілянські правоохоронці розшукали зниклу дівчинку

Про зникнення 8-річної дівчинки повідомила її мати та просила поліцейських знайти дитину. Правоохоронці знайшли дівчинку та повернули матері.


Учасників бойових дій на території інших держав вшанували у Смілі


Юна смілянка перемогла у міжнародному творчому конкурсі

Учениця смілянської гімназії Софія Лихолай  здобула ще одну вагому перемогу – ІІ місце в номінації “Спів” на конкурсі “Париж: Таланти Європи”.


За два тижні черкащани обміняли 200 тисяч ламп розжарювання на енергоощадні

Один мільйон українців вже обміняли лампи розжарювання на енергоощадні LED-лампи від початку впровадження Всеукраїнської програми, метою якої є зменшення навантаження на енергосистему.


У 6 аптеках Сміли можна придбати інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області.


Патрульні продовжують виявляти підроблені документи на автомобілі

13 лютого близько 10-ї години, патрульні отримали виклик, про те що на вулиці Гоголя у Черкасах сталася ДТП між автомобілями Opel Astra та Renault Logan.


Черкаські кікбоксери призери та чемпіони Кубку Європи

Відкритий Кубку Європи з Кікбосингу WAKO відбувся м.Карловац (Хорватія) з 10 по 12 лютого. За нагороди змагалися понад 2200 учасників з 32 країн світу.


Патрульні виявили чоловіка, який вкрав ліхтарики

14 лютого патрульні отримали повідомлення про те, що невідома особа в одному з магазинів на вулиці Небесної Сотні у Черкасах здійснила крадіжку ліхтариків.