Війна – час сміливців: і на передовій, і на економічному фронті

– Якщо працює економіка – значить є належна підтримка армії. Тому цим питанням приділяю особливу увагу, – зазначив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.


Генератори, пічки та газові пальники: рятувальники розповіли про небезпеку

Зважаючи на ситуацію в країні, люди далі змушені користуватися альтернативними джерелами світла й тепла: різноманітними генераторами, газовими пальниками, свічками.


День безпечного Інтернету: гімназисти вчилися «виживати» в мережі

У гімназії відбувся День безпечного Інтернету. Приділено увагу безпеці у соціальних мережах і поважливому спілкуванню.


Директорка медзакладу завдала підприємству збитків на понад 800 тис. грн.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора одного з медичних комунальних підприємств області, яка через неналежне виконання своїх службових обов’язків


За тиждень патрульні виявили 13 нетверезих водіїв

Вихідними патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Хоменка у Черкасах за участі авто BMW X5 та ВАЗ 21061.


За втручання прокуратури об’єкт культурної спадщини буде забезпечений охороною

Реагуючи на схвильованість громади Черкас щодо можливого руйнування та знищення одним із забудовників міста щойно виявленого об’єкта культурної спадщини


Сміляни взяли участь у відкритих змаганнях із баскетболу

У Черкасах відбулися відкриті змагання з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат. Днями завершилися вирішальні матчі. Приймав змагання Палац спорту «Будівельник».


Черкащани можуть подати заявку, аби отримати грант на власну справу

На початку лютого стартувала перша у 2023 році хвиля подачі заяв на отримання мікрогранту для підприємців у межах урядової програми єРобота.


Черкаські борці – призери чемпіонату України

Чемпіонат України з боротьби самбо серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат старшого віку та чемпіонат України серед дорослих відбувся у Львові.


Водій в’їхав в електроопору: визволяли його рятувальники

Учора патрульні отримали виклик про те, що на перехресті з круговим рухом вулиць Онопрієнка та Одеська у Черкасах сталася ДТП за участі авто ВАЗ.