Євген Саража: Герої не вмирають!


Чоловік, який обікрав магазин, проведе 5 років за ґратами

Черкаською прокуратурою підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно черкащанина, який вчинив крадіжку, поєднану з проникненням в інше приміщення


У Черкаській області система зафіксувала порушника

21 лютого у Черкаській області система зафіксувала правопорушника. Порушник – вантажний автомобіль марки DAF XF.


Майже 300 навчальних закладів Черкащини мають тривожні кнопки

Віддаючи дитину до навчального закладу, батьки хочуть бути впевненими, що їхні діти знаходяться в безпечному середовищі.


У Смілі попрощалися із Героєм-захисником – Євгеном Саражею

У Смілі попрощалися із Героєм-земляком, воїном, захисником Євгеном Саражею. Біля міського Будинку рад зібралися сотні смілян, щоб провести захисника в останню путь. Поховали Героя на Алеї Слави міського цвинтаря.


Понад 80% освітніх закладів нашої області мають укриття

Начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець поділився досвідом Черкащини у сфері освіти під час круглого столу під головуванням міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета.


Роботи смілянських колегіантів – серед кращих в області

Шкільна родина закладу радіє перемогам учнів школи №3-колегіуму у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук України:


У Смілі зафіксували 5 випадків епідемічного паротиту

У Черкаській області спостерігається загострення епідемічної ситуації із захворюваності на епідемічний паротит. Із початку 2023 року зареєстровано 16 випадків цього захворювання.


На Черкащині відкрили нову поліцейську станцію

У селі Будище відбулася урочиста подія – відкриття нової поліцейської станції в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».


Інвестиції в безпеку: на Черкащині сформують першу на рівні громади добровільну пожежну команду

Добровільну пожежну команду планують сформувати в Умані. Вона буде першою на Черкащині на рівні саме міської тергромади, повідомил начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.