Призначили стипендії обдарованій молоді Сміли


Ситуація із теплом, водою у Смілі та робота медзакладів: головне із ефіру міського голови

Черкащина продовжує жити в умовах червоних графіків відключень світла. Енергетики працюють цілодобово, тому при можливості електроенергію вмикають на довше.


Юних смілянок зі школи вчать берегти своє здоров’я

З метою упровадження профілактичних стратегій формування компетентностей, необхідних для здорового та безпечного життя, 8 лютого в гімназії відбулася зустріч учениць 7-9 класів


У школі дитина втратила свідомість: медики дві години стабілізовували її стан

8 лютого до медиків екстренки о 9:13 надійшов виклик, що у школі у селищі Драбове-Барятинське дитина втратила свідомість.


Поліцейські затримали чоловіка, який скоїв подвійне вбивство

Ватутінець вчинив розправу над двома товаришами. Одного задушив. Іншому завдав ножового поранення. 27-річному чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.


Зверніть увагу: чоловіків просять носити із собою паспорт та військовий документ

Черкаський районний терцентр комплектування та соціальної підтримки інформує. Патрулі та робочі групи Черкаського РТЦК та СП спільно з працівниками поліції проводять заходи із розшуку


Правоохоронці викрили шахрая, який продавав неіснуючу техніку та автомобілі

Працівники відділу карного розшуку викрили шахрая, який отримував кошти за побутову техніку і витрачав їх на власні потреби.


Світлана Марусенко виборола третє місце Кубка України зі штовхання ядра

Кубок України зі штовхання ядра в приміщенні серед жінок відбувся 7 лютого в Києві. Участь у змаганнях взяла черкащанка Світлана Марусенко.


«Накладайте мені гіпс тут і зараз»: неадекватний чоловік погрожував фельдшеру екстренки

Про чергову ситуацію із не дуже адекватними пацієнтами розповіли в обласному центрі екстренної медичної допомоги та медицини катастроф.


Кожна допомога для наших захисників – цінна.

Для стійкості, підсилення і нових перемог на фронті. Начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець розповів що і кому нещодавно передали, завдяки жителям та благодійникам Черкаської області.