Учнів 4 та 9 класів офіційно звільнили від ДПА

Учнів, які цього року завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти, офіційно звільнено від проходження державної підсумкової атестації.


Благодійники Черкащини продовжують підтримувати українських військових

Чергові вантажі підтримки та медичне автопідсилення вже відправили захисникам та захисницям, які нині виборюють перемогу Україні.


Валерій Сокур: Героям вічна пам’ять і шана!


Вчителі Черкаської області у перший же день використали квоту для проходження сертифікації

Шість областей протягом першого дня реєстрації вчителів початкових класів для проходження сертифікації у 2023 році вичерпали надану їм квоту. Про це інформує osvita.ua.


За незаконну порубку дерев чоловік постане перед судом

Судом засуджено місцевого жителя за фактом незаконної порубки дерев. У суді доведено, що житель одного з сіл Золотоніського району, здійснив незаконну вирубку дерев


У “ВодГео” працюють над тим, щоб у мешканців мікрорайону Гора вода була цілодобово

Комунальники щотижня звітують про те, щоб зробили за цей час. Так, зокрема, у КП “Водгео” поповнення. Підприємство отримало енергоощадний насос для каналізації.


Росіянина, якого виявили на Черкащині, оштрафували, а також протягом місяця він має поїхати з України

Співпраця міграційників та працівників Управління СБ України у Черкаській області дають позитивні результати із виявлення осіб, які можуть загрожувати національній безпеці країни.


Черкаські триатлоністи вибороли нагороди Чемпіонату України

Зимовий чемпіонат України з триатлону (акватлону) серед юніорів, юніорок, юнаків, дівчат, кадетів та кадеток відбувся з 27 по 29 січня у Львові.


Недобросовісний постачальник збільшив ціну газу для лікарні на 128 тисяч гривень. Тепер відповідатиме у суді

Звенигородською прокуратурою виявлено факт порушення вимог законодавства України про публічні закупівлі. Встановлено, що під час укладення додаткових угод до договору поставки


Із 15 лютого на Черкащині заборонять вилов щуки

У Черкаському рибоохоронному патрулі нагадують – незабаром почне діяти заборона вилову щуки під час здійснення любительського, спортивного та підводного полювання у водоймах