Майбутні кондитери побували на підприємстві, яке виготовляє солодощі

Під час тижня «Кондитера» комісія галузі послуг та харчової промисловості для учнів Смілянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів організувала екскурсію на смілянську кондитерську фабрику.


Привітали з Днем працівника радіо, телебачення та зв’язку

Колектив комунального підприємства “Медіа-центр” ( телестудія “Тясмин”, радіо-FM “Тясмин, 106,4) привітали з професійним святом керівники Смілянської районної державної адміністрації заступник голови Сергій Глізнецов та керівник відділу організаційної роботи, внутрішньої політики та управління персоналом Валерія Бандурко.


Як у Плескачiвцi вечорницi святкували та рiдну мову шанували

Українській писемності та мові присвятили літературно-музичні вечорниці у селі Плескачівка. Зібралося тут чи не все село, приїхали гості з інших місць. Не прийшли хіба що ті, кому вже несила ходити, кажуть організатори. Відрадно, що взяло участь у вечорницях багато школярів та молоді. Детальніше в газеті “СМІЛА” від 13 листопада


Привітали працівників з професійним святом

Міський голова Олексій Цибко, заступник міського голови  Павло Кондратенко та спеціаліст сектору інформаційно-аналітичної політики Ксенія Щербатюк привітали колектив КП “Медіа-центр”


На Черкащині плануть провести Відкритий чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців

В області вивчають можливість проведення навесні 2020 року Відкритого чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців.


Понад 80 працівників радіо і телебачення знайшли роботу цьогоріч завдяки службі зайнятості

16  листопада професійне свято відзначають  працівники радіо, телебачення та зв’язку. У цій галузі працює велика кількість фахівців


Смілянські школярі плекають рідну мову

До Дня української писемності та мови в школі №3-колегіумі по-особливому звучало українське слово, адже в закладі пройшли різноманітні цікаві заходи.


У Смілі відбулася Всеукраїнська мовна конференція

Відбулася Всеукраїнська учнівська мовна конференція “Мовленнєвий потенціал українців в умовах сучасних викликів інформаційного простору”.


Проект «Мамина весна» у Смілі (Відео)


В області відпустили понад 262 тисячі електронних рецептів за програмою «Доступні ліки»

Із 1 квітня обласні лікарі первинної медичної допомоги відпустили 262 470 електронних рецептів за урядовою програмою «Доступні ліки». Отримати їх можна у 57 аптечних закладах