Майбутні кондитери побували на підприємстві, яке виготовляє солодощі

75252948_711398492702294_2897872932065771520_n (1)_новый размерПід час тижня «Кондитера» комісія галузі послуг та харчової промисловості для учнів Смілянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів організувала екскурсію на смілянську кондитерську фабрику.

Побували на екскурсії учні першого та четвертого курсу, які навчаються за професіями «Кухар; кондитер». 

Головне завдання – ознайомлення з підприємством, яке в майбутньому може забезпечити  учнів першим робочим місцем. Учні отримали відомості про стан сучасного ринку праці та вимоги, які ставить роботодавець до шукачів роботи, а також побачили як працюють цехи та виготовляється продукція.

Після закінчення екскурсії учнів чекала солодка дегустація та подарунки. Екскурсія, цікава, насичена, змістовна, допомогла учням розширити відомості про підприємство та процеси, які там відбуваються, інформують у центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.

76958040_422219051778302_3200247365667651584_n_новый размер 75252948_711398492702294_2897872932065771520_n (1)_новый размер 75317371_994378054228011_1122766333063200768_n_новый размер

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.