Асфальтують вулицю Перемоги (Відео)


Міський голова оглянув приміщення школи №10

До міського голови Олексія Цибка звернулася голова батьківського комітету школи  №10 з проханням щодо виділення коштівдля проведення ремонтних робіт у навчальному закладі.


Інвестиційні проекти “ВодГео” (Відео)


Конкурс грантів для ОТГ у галузі культури

Програма House of Europe запрошує державні та недержавні культурні організації, які мають конкретні та досяжні ідеї щодо покращення культурної сфери у своїй громаді


Засідання комісії з питань житлово-комунального господарства та комунального майна

14 листопада під головуванням Ольги Нікітчеко відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та комунального майна.


Юних смілян запросили на годину толерантності «Відкриваємо серця для добра»

До Міжнародного дня толерантності в дитячій міській бібліотеці відбулася година толерантності, на яку були запрошені учні 2-Б класу НВК «Лідер» разом з батьками та класним керівником Іриною Стеценко.


Смілянські важкоатлети – призери чемпіонату ФСТ “Україна”

10-12 листопада в м. Чернігів відбувся відкритий чемпіонат ФСТ “Україна” з важкої атлетики серед юнаків та дівчат, на якому наше місто представляли вихованці дитячо-юнацької спортивної школи “Олімп”.


На Смілянщині в фундаменті будинку жінка знайшла надгробок

У Смілянському районі жінка виявила в будинку надгробок. На гарячу єврейську лінію «910» звернулася жителька села Ротмістрівка Смілянського району та повідомила про те, що знайшла єврейський надгробок (мацеву)


Черкащину хочуть поділити на кілька повітів

Із розвитком реформи децентралізації на Черкащині створили вже 59 ОТГ, наступним етапом має бути укрупнення та створення замість 20 районів 4 або 5 повітів, чи, як хоче нова влада – округів


Вступники до вишів писатимуть мотиваційні листи

Верховна Рада прийняла за основу проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення освітньої діяльності у сфері вищої освіти».