Тарифне питання розглянули на засіданні виконкому (Відео)


20 листопада у Смілі тимчасово не буде води

За повідомленням адміністрації КП “ВодГео” 20 листопада, у середу, орієнтовно з 8-00 до 16-00 год. будуть проводитися ремонтні роботи основної труби d 500 мм.


На засіданні постійної комісії міської ради говорили про пільги та міську поліклініку

18 листопада у рамках підготовки до чергової сесії міської ради відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, молоді та спорту, культури, охорони здоров’я


Зимові погрози: цього тижня на Черкащині очікується вторгнення холоду

Початком зими вважається дата переходу середньодобової температури через 0º в бік зниження. На Черкащині, зазвичай, цей перехід спочатку нестійкий.


День відкритих дверей у Смілянському коледжі

16 листопада у Смілянському коледжі харчових технологій провели День відкритих дверей. Сюди завітали школярі Сміли та Смілянського району.


Росія повернула Україні захоплені кораблі

Сьогодні, 18 листопада, в акваторії Чорного Моря розпочато процес, щодо повернення українських катерів «Нікополь», «Бердянськ» та буксиру «Яни Капу».


В Черкаській області вогонь завдав збитків на понад мільйон гривень

З 11 до 17 листопада підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Черкаській області забезпечили реагування на надзвичайні події та ліквідацію їх наслідків, проведення інших рятувальних заходів.


Водіям-порушникам нарахували за проїзд дорогами Черкащини майже 3 тисячі євро штрафів

На дорогах Черкащини тривають перевірки транспорту. З 11 до 15 листопада працівники Управління Укртрансбезпеки у Черкаській області спільно з Управлінням патрульної поліції області перевірили 612 транспортних засобів.


Майже усе «золото» чемпіонату Європи з хортингу – у смілянських спортсменів

З 14 до 17 листопада у Латвії відбувся IV чемпіонат Європи з хортингу. Тут зібралися кращі борці із різних країн світу. Честь Сміли та України на цих змаганнях захищали вихованці спортивного клубу “ПРАЙД”


На Черкащині у водія вилучили гранату

Учора близько 20:00 на трасі Черкаси – Сміла у водія вилучили гранату Ф-1. Про це повідомив у коментарі 18000 речник ГУНП у Черкаській області Дмитро Грищенко.