Відсьогодні у Черкасах запрацювало для відвідувачів «Колесо огляду»

Про це повідомив заступник міського голови Юрій Ботнар, інформує «ДЗВІН». Наразі, за словами посадовця, «Дирекція парків» вже отримала сертифікат про введення в експлуатацію атракціону.


Першу третину листопада на Черкащині буде тепло і дощ

За даними метеостанції Сміла, жовтень вцілому видався теплим, сонячним та зі значним дефіцитом опадів.


Правоохоронці Черкащини пройшли спецкурс, організований поліцейськими Канади

Тижневі навчання, організовані представниками Канадської поліцейської місії в Україні, проходило для 22 поліцейських Черкащини в тренінговому центрі ГУНП в Черкаській області.


Україна підпише Декларацію про безпеку шкіл

Уряд ухвалив проект Указу Президента, що уповноважує міністра освіти і науки Ганну Новосад на підписання Декларації про безпеку шкіл.


У Будинку рад відбулося засідання комісії з питань соціальних допомог

1 листопада в малому залі Будинку рад під головуванням заступника міського голови Павла Кондратенка відбулося засідання комісії з питань соціальних допомог. Про це інформує офіційний сайт Смілянської міської ради. Члени комісії опрацювали близько 120 заяв жителів міста, які звернулися до управління праці та соціального захисту населення щодо призначення субсидій на відшкодування оплати за житлово-комунальні послуги. […]


Педагоги області присвятили семінар темі організації виховної роботи в учнівських гуртожитках

У Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбувся обласний семінар-практикум для вихователів гуртожитків закладів професійної освіти.


Гімназисти відвідали виставку репродукцій картин Микола Реріха

У міському будинку культури розгорнуто експозицію репродукцій картин Культурно-просвітницького центру «Світанкова Зоря».