Про намір передачі в оренду комунального майна на конкурсних засадах

Управління економічного розвитку інформує про намір передачі в оренду комунального майна на конкурсних засадах, а саме: 1. Назва об’єкта оренди та адреса: Частина нежитлових приміщень, загальною площею 53,5 кв.м, що розташовані на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Тараса Шевченка, 11/12.


МОЯ МАМА – ДИКТОР НА ВОКЗАЛІ

Йдемо пероном станції імені Тараса Шевченка, чуємо оголошення: «Залізничні колії – зона підвищеної небезпеки. Під час користування залізничним транспортом будьте уважні та обережні! Дотримуйтесь правил безпеки! Бережіть своє життя!». – Це говорить моя мама, Наталія Суслова, вона чергова по вокзалу станції імені Тараса Шевченка, – каже Вова Хіщін, юний кореспондент дитячої телерадіомовної студії «Я+Ти» Будинку […]


Першість із шашок та шахів у «Лідері»

Відкрита першість НВК «Лідер» з шахів та шашок була ніби останньою репетицією перед спартакіадою. У фіналі серед десяти найкращих юних шахістів Сміли перемогла Лілія Ситник, учениця НВК «Лідер». Друге місце розділили Владімір Теліга та Денис Яненко, теж учні цього закладу освіти. Третім став Андрій Шевцов, учень школи №12.


Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

 – детальний план території вздовжнабережної водосховища на р. Тясминміж вул. Незалежності та вул. ШоломАлейхема з метою розміщення причалута благоустрою набережноїв м. Сміла Черкаської області Мета розроблення детального плану території – формування принципів планувальної організації території щодо розміщення об’єктів річкової інфраструктури – пірсів, благоустрою набережної, формування пляжної зони. Проект складається з текстових та графічних матеріалів. Текстові […]


Де ви, екологи?

Наше життя на землі залежить від стану довкілля. Багато людей не розуміють проблему за браком потрібної інформації, але є багато людей, які не хочуть її розуміти, живучи одним днем, а завтра – хоч провались усе. Воду п’ємо отруєну, дихаємо отруєним повітрям, харчуємось нітратами і т.д. Все це створила людина і вона ж від цього страждає. […]


«Золотий» урожай смілянських борців

У Звенигородці завершився відкритий чемпіонат Черкаської області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Участь у ньому взяли борці 2006-2008 р.н.


Юні сміляни побачили, як створюються солодощі

8 листопада учні 3-го класу школи №11 побували на екскурсії на кондитерській фабриці “Меркурій”. Зустріли юних екскурсантів керівники фабрики.


Жителі Черкаської області просять відновити поїзд Харків – Умань

Жителі Черкаської області просять відновити принаймні двічі на тиждень потяг, сполученням Харків – Умань.


Подорожі надихають смілянських школярів

Учні 5-6-класів школи №15 разом з вчителями здійснили захоплюючу подорож до столиці України. Діти занурилися в атмосферу морської казки, відвідавши Океанаріум, побували в музеї авіації та влаштували пішохідну екскурсію.


Бібліотечний урок: «Мандрівка до світу книг»

Учні 4 класу школи № 4 у супроводі класного керівника Вікторії Щербатюк завітали до дитячої книгозбірні на бібліотечний урок «Мандрівка до світу книг».