Відбулася 110 сесія Смілянської міської ради

5 листопада під головуванням міського голови Олексія Цибка відбулася чергова 110 сесія міської ради, у роботі якої взяли участь 20 депутатів. На порядок денний сесії було винесено 126 питань.


Учителі зі стажем до 10 років отримають по 21 тисячі грн

Зарплати всіх освітян у новому році мають зрости на 9%, а молоді вчителі наприкінці року отримають додаткову виплату. Про це йшлося на урядовій прес-конференції, присвяченій презентації Державного бюджету – 2020.


Про стан злочинності у Смілі (Відео)


Творчій та спортивній молоді Сміли вручили стипендії міського голови

Перед початком чергової сесії міської ради очільник міста Олексій Цибко вручив стипендії міського голови учням навчальних закладів міста. Це – переможці Всеукраїнських та міжнародних олімпіад


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 5 листопада

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #6 від 5 листопада


ЦВК оголосила Сергія Рудика переможцем парламентських виборів на 198 окрузі

ЦВК встановила результати позачергових парламентських виборів у 198 окрузі, які відбулись 21 липня 2019 року. Переможцем визнано самовисуванця Сергія Рудика – 18921 голос виборців.


На Черкащині цьогоріч понад 56% земель зареєстрували онлайн

Черкащани все більше користуються електронними послугами Держгеокадастру, зокрема реєстрацією земельних ділянок у Державному земельному кадастрі. Про це інформують у головному управлінні Держгеокадастру у Черкаській області.


Місячник шкільної бібліотеки у смілянському колегіумі

У рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня»  у школі №3-колегіумі провели різноманітні цікаві і змістовні заходи з творчим підходом.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 5 листопада

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 5 листопада


Встановлено новий температурний рекорд дня

У Черкасах зафіксовано новий температурний рекорд. Про це повідомив у мережі facebook начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.