Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 19 липня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин №3 від 19 липня.


У Смілянському районі утворили нову територіальну громаду

У новостворену Тернівську територіальну громаду увійшло п’ять сільських рад: Тернівська, Малосмілянська, Пастирська, Попівська, Сердюківська. Зауважимо, що до Малосмілянської сільської ради належать також такі населені пункти як Миколаївка та Холоднянське.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 19 липня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин №2 від 19 липня.  


Робота з батьками: позакласні заходи, родинні свята, екскурсії

Швидко минув навчальний рік у школі № 3-колегіумі  для учнів 2-А класу. Цікавим і насиченим він був не лише для хлопчиків і дівчаток, а й для матусь і татусів, дідусів і бабусь. Бо всі вони живуть однією дружною родиною і разом не лише навчаються, а й вирішують важливі для класу питання, беруть участь в позакласних […]


На автодорозі Н-16 (Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань) у Смілянському районі закінчилися ремонтні роботи

На автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань у Смілянському районі завершені роботи з експлуатаційного утримання шляхопроводу, які проводилися на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області.


Обережно: кір!

Кір — це над­зви­чай­но за­раз­не гос­тре ві­рус­не зах­во­рю­ван­ня. В ос­новно­му ко­ром хво­рі­ють нещеп­ле­ні ді­ти, що від­ві­ду­ють ди­тя­чі зак­ла­ди. Під­літки й до­рос­лі, що ра­ні­ше не хво­рі­ли ко­ром та не от­ри­ма­ли вак­ци­ну про­ти нього, та­кож за­ли­ша­ють­ся над­зви­чай­но сприй­нят­ли­ви­ми до ці­єї ін­фекції.


За використання праці неоформлених працівників суб’єкти господарювання сплатять значні штрафи

У червні – липні при проведенні інспекторами праці Управління держпраці у Черкаській області позапланових перевірок суб’єктів господарювання області, що здійснюють діяльність у сфері розважального бізнесу та комунікаційних послуг, виявлено факти підміни трудових відносин цивільно-правовими, що є суттєвим порушенням трудового законодавства.


У мисливських угіддях Черкащини триває облік чисельності пернатої дичини

З 16 по 25 липня на території мисливських господарств Черкащини проводиться облік чисельності пернатої дичини. Здійснюється це з метою забезпечення об’єктивного контролю та координації діяльності мисливських господарств щодо охорони, використання і відтворення мисливських видів тварин.


На Черкащині тривають перевірки закладів громадського харчування

З метою подолання незадекларованої праці фахівці Управління Держпраці у Черкаській області здійснюють позапланові перевірки закладів громадського харчування. Інспектори праці цього року без попереднього повідомлення роботодавців здійснили інспекційні відвідування 43 фізичних осіб – підприємців та 18 суб’єктів господарювання з питань легалізації трудових відносин.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #1 від 19 липня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин від 19 липня.