Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 17 липня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин від 17 липня.


Жнива-2018: вже намолочено 285 тис. тонн зернових та зернобобових культур

За оперативною інформацією Управління агропромислового розвитку облдержадміністрації станом на 16 липня сільгосппідприємства  області всього обмолотили ранніх зернових та зернобобових культур  на площі 65 тис. га, намолочено 285 тис. тонн, з середньою врожайністю 44,2 ц/га.


Понад 6,5 тис. черкащан долучилися до суспільно-корисної праці

Одним з основних напрямків діяльності державної служби зайнятості є організація громадських та інших робіт тимчасового характеру. Такі роботи для осіб, які перебувають на обліку у службі зайнятості та шукають постійне місце працевлаштування, є джерелом додаткового доходу.  На час таких робіт за їх учасниками, які мають статус безробітної особи, зберігається право на отримання допомоги по безробіттю. […]


Сміла не повністю готова до створення інклюзивно-ресурсних центрів для дітей з інвалідністю

У Смілі приміщення, виділені для розташування інклюзивно-ресурсних центру, не повністю пристосовані для дітей з особливими освітніми потребами. У Смілянському районі питання щодо визначення приміщення для розташування центру – в стадії розв’язання.


Впродовж минулого тижня в області підрозділи ДСНС ліквідували 36 надзвичайних подій

Впродовж минулого тижня (з 9.07 по 15.07) підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Черкаській області забезпечили реагування на надзвичайні події та ліквідацію їх наслідків, проведення інших рятувальних заходів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 17 липня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин від 8 липня.


Впровадження хмарних технологій на уроках інформатики

Комп’ютер, Інтернет, IT-технології – ці слова впевнено увійшли у життя сучасного суспільства. Діти ХХІ століття не уявляють своє життя без Інтернету з його соціальним спілкуванням та інформаційними ресурсами. Отже, для зацікавлення учнів у навчанні виникає необхідність використання нових світових інформаційних розробок в освітній діяльності. Однією з таких інновацій є хмарні сервіси, які вчителі інформатики школи […]


Смілянська районна рада провела робочу зустріч з ТОВ «АХІМ ЕНЕРДЖИ»

На зустрічі, яка відбулася 16 липня, було обговорено можливість включення в інвестиційну програму компанії  переоснащення або встановлення модульних котелень та локальних установок водоочищення в районних комунальних закладах. Компанія готова, крім переоснащення, надавати послуги постачання теплової енергії, водопостачання й водоочищення та надає комплексні інжинірингові послуги, спрямовані на вирішення питання забезпечення питною водою та опалення місцевими видами твердого палива.


Смілянська ОДПІ звертається до громадян

Смілянська ОДПІ повідомляє, що кожен громадянин зобов’язаний протягом місяця звернутися до податкової інспекції за місцем реєстрації при зміні «місця проживання зареєстрованого за адресою» (згідно з паспортом). Жителям м. Сміли та Смілянського району звертатися за адресою: м. Сміла, вул. Незалежності, 76, приміщення ЦОП, вікно №3, тел. 2-09-53. Смілянська ОДПІ


19 липня прийом громадян проведе міський голова Олексій Цибко

Згідно з графіком прийому смілян 19 липня з 14.30 до 16.30 особистий прийом громадян проведе міський голова Олексій Цибко.