Сміляни відзначили свято Івана Купала (Фото)

Свято традиційно провели у «Долині озер» міського парку культури й відпочинку. Організував захід відділ культури Смілянської міської ради. Попри примхи погоди святкування розпочалося о 18-ій годині.


У школах Черкащини пропонують проводити День знань по-новому

Працівники Комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» розробили методичні рекомендації.


Черкаські лісівники радять, як вберегтися від кліщів

У лісах та парках продовжують чатувати на відпочиваючих кліщі. Як підкреслюють медики, укуси цих комах загрожують такими захворюваннями як хвороба Лайма, кліщовий вірусний енцифаліт, марсельська гарячка та іншими.


На свято Івана Купала у міському парку влаштували «водяні бої»

В зоні активного відпочинку “Галактика” на свято Івана Купала влаштували “водяні бої”. Участь у баталіях взяли 8 команд різної вікової категорії.


Цьогоріч в області піротехніки ДСНС України вилучили та знищили 265 вибухонебезпечних предметів

Піротехнічний підрозділ аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Черкаській області майже щодня проводить роботу щодо обстеження території області, виявлення, вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.


Пряма мова. Костянтин Омаргалієв про використання коштів Дорожнього фонду на утримання автодоріг

– Загалом із Дорожнього фонду на фінансове забезпечення будівництво, реконструкцію, ремонт й утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах передбачено 391 451,3 тис. грн.


Черкаські податківці розповіли, як звітувати без проблем

У зв’язку із змінами та на прохання підписників каналу «Допомога платнику» перший заступник начальника головного управління ДФС у Черкаській області Микола Гріднєв довів чинний з 1 червня порядок звітності з податку на додану вартість.