Больові точки міських перевезень (Відео)


Якою буде погода на Смілянщині 3 липня?

За інформацією Смілянської метеостанції, погоду нового робочого тижня формуватиме прохолодне повітря із північних широт, тому середньодобові температури повітря очікуються на 2-5° нижче кліматичної норми.


Черкаські рятувальники закликають батьків не залишати дітей біля води без нагляду

За вікном літо. Все більше хочеться покинути домівку і відправитися на природу, здебільшого до річки. Але на жаль для декого відпочинок на воді закінчується трагедією.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 2 липня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #3 від 2 липня.


Сьогодні – річниця з дня народження уродженки Черкащини Ольги Олійник

2 липня виповнилася 93-тя річниця з Дня народження Ольги Олійник, талановитого математика. Народилася вона 1925 р. в с.Матусів Шполянського району Черкаської області, в родині економіста. Шкільні роки Ольги минули у Смілі.


З початку року на водоймах Черкаської області загинуло 30 осіб

За інформацією управління ДСНС України у Черкаській області, цього року на водних об’єктах області зареєстровано 39 пригод, внаслідок яких 30 осіб загинуло та 25 осіб врятовано.


МОЗ повідомляє, як отримати сироватку для негайного лікування ботулізму

Міністерство охорони здоров’я України інформує керівників структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних та Київської міської державних адміністрацій про порядок отримання протиботулінічної сироватки


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 2 липня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #2 від 2 липня.


З 1 липня решту не зобов’язані видавати точно до копійки

З 01 липня 2018 року підприємства торгівлі та сфери послуг у випадку відсутності монет дрібних номіналів будуть проводити заокруглення загальних у чеку сум розрахунків готівкою за товари (роботи, послуги).


Визначено переможця змагань у Фіналі чотирьох Кубку області з баскетболу

30 червня у стінах ПС “Будівельник” відбувся Фінал чотирьох Кубку області з баскетболу. У боротьбі за головний трофей зійшлися чотири переможці зонального етапу, який відбувався в Черкасах, Умані та Кам’янці.