Сміляни побували у Верховній Раді

Молодь з інвалідністю та діти вихованці дитячого будинку-інтернату побували на екскурсії у Верховній Раді. Сьогодні юні сміляни вперше побували на подібній екскурсії


Якою буде погода на Смілянщині до кінця тижня?

Погоду поточного тижня формуватиме розмите баричне поле, а це значить, що вдень є умови для формування та швидкого розвитку дощових хмар, які зумовлюють випадіння локальних грозових дощів.


Рятувальники провели демеркурізацію у Смілянському районі

8 липня на пункт зв’язку 12 ДПРЧ смілянським рятувальникам надійшло повідомлення від жителя с. Ташлик про те, що під час ремонту


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 9 липня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #3 від 9 липня.


Сміляни відзначили свято Івана Купала (Відео)

Традиційно свято Івана Купала сміляни та гості міста відзначили у «Долині озер» міського парку культури та відпочинку. Яким було це свято – дивіться у відео без коментарів.


Смілянські метеорологи: сільгоспкультури цьогоріч достигають на 2 тижні раніше

За інформацією  агросектору Смілянської метеостанції внаслідок підвищеного теплозабезпечення фазовий розвиток більшості сільськогосподарських культур продовжується зі значним випередженням середніх багаторічних строків.


На вулиці родини Бобринських «ВодГео» ліквідував аварійну ситуацію

На вулиці родини Бобринських «ВодГео» ліквідував аварійну ситуацію. Роз’яснення щодо цього надав в.о. головного інженера Сергій Холоднюк.


Смілянські вчителі готуються до роботи у новій українській школі

2018-2019 навчальний рік є досить значущим в розвитку освіти України, адже саме з 1 вересня 2018 року буде впроваджено Нову українську школу для учнів перших класів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 9 липня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин». Випуск новин #2 від 9 липня.


Додатковий мільярд гривень податків

Як результат ефективної співпраці з платниками, громадськими організаціями та взаємодії з органами місцевого самоврядування фіскальна служба Черкаської області забезпечила надходження до бюджетів всіх рівнів понад 5 млрд. грн. податків, зборів, платежів.