Роз’яснення щодо податкових змін 2017

ГУ ДФС у Черкаській області звертає увагу на розміщені в базі «ЗІР» питання – відповіді  щодо податкових змін – 2017.  За якою формою з 01.01.2017 сільськогосподарські товаровиробники подають до ДФС податкову декларацію та уточнюючий розрахунок до неї?


У День Соборності вшанували пам’ять смілянського кіборга

«СТЕЖКУ ДО ЦІЄЇ ДОМІВКИ ПАМ’ЯТАТИМУТЬ ЗАВЖДИ» Вклонитися своєму побратиму Андрієві Горбенку приїхали побратими із роти, де він служив. Більше двадцяти бойових товаришів з Івано-Франківська, Вінниці та інших міст разом з його найближчими людьми та керівниками міста й району прийшли до могили на кладовище у селі Мала Смілянка. Андрій Горбенко загинув під час мінометного обстрілу у […]


ТОВ «Прод Сміла Престиж» визнали банкрутом

Завершено розгляд справи про банкрутство ТОВ «Прод Сміла Престиж». Ухвалою господарського суду Черкаської області від 10 січня 2017 року ліквідовано товариство з обмеженою відповідальністю «Прод Сміла Престиж» як юридичну особу-банкрута. Провадження у справі припинено, повідомили в судовій установі, інформує Діловий регіон


Відбулося засідання координаційної ради з питань безпечної життєдіяльності населення міста

Як зазначив у своїй доповіді Микола Прокоф’єв управлінням праці та соціального захисту населення разом з управлінням житлово-комунального господарства, управлінням експлуатації газового господарства, відділом з питань цивільного захисту та оборонної роботи, управлінням освіти, молоді та спорту з метою недопущення нещасних випадків та попередження травматизму при використанні газу у побуті, проведена роз’яснювальна робота серед населення міста.


У Смілі працівники поліції виявили автомобіль з підробленими документами

24 січня співробітники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху у ході відпрацювання міста Сміла на 98 км автодороги Київ-Знамянка, за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Mercedes Е220», під керуванням 49-річного жителя Вінницької області.


У Ротмістрівці Смілянського району призначили вибори

У Степанецькій, Селищенській та Ротмистрівській територіальних громадах області на 30 квітня призначили перші вибори сільських голів ОТГ. Відповідну постанову вчора затвердила Центральна виборча комісія. Початок виборчого процесу у цих громадах розпочнеться за 50 днів до виборів – 11 березня.


Штормове попередження по Черкаській області

У найближчу годину з утриманням до кінця доби 25 січня очікуються пориви вітру 15-20 м/с, місцями по області хуртовини. Черкаський центр з гідрометеорології


Свято для дітей продовжується

Незважаючи на те, що на календарі вже немає святкових днів, дошкільнята отримують подарунки. Про це дбає міська влада. Її представники минулого тижня приїхали з привітаннями та святковими гостинцями у дитячий садок №21 «Оленка». До малечі завітали радник міського голови Олег Трушкевич та депутат міської ради Антон Кривко. Кожному вручили солодкі подарунки.


Минулого року на Черкащині поновили права 265 неповнолітніх дітей

Органами прокуратури області протягом минулого року вжито ряд заходів, спрямованих на поновлення прав неповнолітніх та представництво інтересів дітей та держави в суді. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.


Смілянські футболісти посіли І місце у групі на Чемпіонаті області з футзалу

21 січня стартував чемпіонат Черкаської області з футзалу серед ветеранів віком 40 років і старше, в якому беруть участь 20 команд з міст та районів. Команди розподілені на п’ять груп по чотири команди в кожній групі. За сприяння відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту в змаганнях бере участь і збірна команда Сміли […]