Автопробіг до Дня Соборності у Смілі (фоторепортаж)


До Дня Соборності у Смілі утворили ланцюг єдності


Програма “Тясмин”. Випуск від 20.01.2017 р. (відео)


До Дня Соборності біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся мітинг (фоторепортаж)


Програма “Тясмин”. Випуск від 19.01.2017 р. (відео)


Сьогодні у Смілі відбулося народне віче до Дня Соборності (фоторепортаж)


Програма “Тясмин”. Випуск від 18.01.2017 р. (відео)


Україна – єдина, Україна це ми!

В історії становлення незалежності і соборності України, особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з’єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Української Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День незалежності і соборності України.


До Дня Соборності. Громадсько-політична діячка Ангеліна Усикова

«ВОРОЖУ АНТИРАДЯНСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ Я ПРОВОДИЛА СВІДОМО». Так під час судового засідання заявила громадсько-політична діячка Ангеліна Усикова. Жінка, про яку піде мова, стала політв’язнем у часи так званої «хрущовської відлиги», коли нібито вже минув час «закручування гайок». У 1956 році вона закінчила Харківський сільськогосподарський інститут, де, як відмінниця навчання, одержувала підвищену стипендію. Отримала направлення на роботу […]


Стан розгляду звернень громадян у Смілянській ОДПІ

Конституція України надає право всім направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом строк.