Смілянські студенти зібрали одяг та взуття для дітей

За ініціативи активу студентського самоврядування в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ пройшла благодійна акція «Привітай маля!». Вся студентська громада долучилася до збору подарунків (одягу, взуття, солодощів) дітям, які лікуються в Черкаській обласній психіатричній лікарні. Про це інформує прес-центр навчального СКХТ.


Смілянські гімназисти побували на екскурсії у ПриватБанку

Екскурсію в ПриватБанк гімназисти запланували давно, але потрібно було отримати дозвіл та узгодити час, адже це установа підвищеної охорони. Тут проводяться операції з грошима. Спочатку гімназистів коротко ознайомили з історією банківської справи, основними банківськими професіями, показали, як працює справжній банк зсередини. Учні замислилися над тим, що таке гроші, як вони виникли, де вперше застосовувалися, які […]


У Смілі СБУ затримала шахрайку, яка збирала гроші під виглядом допомоги бійцям АТО

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією припинили протиправну діяльність шахрайки, яка збирала гроші з промислових підприємств у різних регіонах України нібито на допомогу учасникам антитерористичної операції.


Екскурсія юних смілян до пожежної частини

Для того, щоб пояснити учням 3-А СШ №5 (класний керівник Григор С.В.) до яких тяжких наслідків може привести необережне поводження з вогнем, бібліотекарі сектору обслуговування 1-4 кл. та дошк. організували екскурсію до пожежної частини м. Сміли, завдяки якій школярі дізналися, що професія пожежника входить до десятки найнебезпечніших професій світу.


У Смілі затримали чоловіків, які вчинили розбійний напад

Смілянською поліцією затримано двох місцевих жителів за розбійний напад на свого знайомого, за борг у 5 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження. Нападникам загрожує позбавлення волі до 12 років. До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення, що двоє невідомих в масках погрожуючи пістолетом та бейсбольною битою зайшли до будинку заявниці та вимагають гроші.


День відкритих дверей у коледжі

Вже стало доброю традицією проводити після зимових свят День відритих дверей. І в цьому році 21 січня наш навчальний заклад гостинно відкрив свої двері перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками. Гостями стали випускники шкіл м. Сміли, Смілянського, Шполянського, Звенигородського, Кам’янського, Городищенського районів нашої області.


Телестудія «ТЯСМИН». Випуск від 23 січня


Оновлено довідники податкових пільг

Державна фіскальна служба України затвердила Довідник пільг, наданих чинним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обов’язкових платежів станом на 31.12.2016 року: – Довідник №81/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету; – Довідник №81/2 інших податкових пільг.


Смілу планують віднести до першого Черкаського госпітального округу

30 листопада 2016 року затверджено постанову Кабінету Міністрів України № 932 «Про затвердження Порядку створення госпітальних округів». Госпітальний округ — це функціональне об’єднання закладів охорони здоров’я, розміщених на відповідній території, що забезпечує надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги населенню такої території. Госпітальні округи створюються з метою організації мережі закладів охорони здоров’я у спосіб, що дасть змогу […]


Зимова казка від коледжу

На завершення зимових свят та з нагоди проведення Дня відкритих дверей в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася вистава-феєрія «Зимова казка». В актовій залі зібралися студенти і викладачі, майбутні абітурієнти з батьками, а також маленькі діти наших воїнів-учасників АТО. Студенти привітали малят солодкими подарунками та провели фотосесію з учасниками вистави.