Швидкісний потяг не буде зупинятися на станції Тараса Шевченка у Смілі

З лютого змінюється розклад руху деяких потягів, які проходять через станцію імені Тараса Шевченка. Так, зокрема, керівництво “Укрзалізниці” планує відмінити зупинку на нашій станції швидкісних потягів №791/789 Кременчук-Кропивницький-Київ та №792/790 Київ-Кропивницький-Кременчук. Поки що потяги зупиняються у Смілі на 15 хвилин. Ними користується багато пасажирів, які їдуть у справах, в тому числі студентів, зазначили на вокзалі. З 10 лютого такої […]


У Смілянському ЦППРК присвятили Героям битви під Крутами годину пам’яті

29 січня цього року виповнилося 99 роки відтоді, як у бою під станцією Крути загинули 300 київських студентів і гімназистів, посланих туди Центральною Радою. У радянські часи ця подія замовчувалась, а нині подається, як одна з героїчних сторінок вітчизняної історії.


Президент затвердив План проведення багатонаціональних навчань ЗСУ у 2017 році

Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким затвердив план проведення багатонаціональних навчань за участю підрозділів Збройних Сил України на території нашої держави та їх участі у багатонаціональних навчаннях поза межами України на 2017 рік.


Неповнолітній мешканець Смілянського району пограбував однолітка

До смілянських правоохоронців звернулась 37-річна місцева мешканка з повідомленням, що на одній з вулиць міста у її 17-річного сина невідомий відкрито заволодів мобільним телефоном.


У Смілянській ОДПІ звітували про свою роботу за рік у цифрах

Головним завданням Центрів обслуговування платників Смілянської ОДПІ є забезпечення комфортних умов платникам при отриманні адміністративних послуг та надання якісної податкової допомоги. У січні-грудні 2016 року Центрами обслуговування платників Смілянської ОДПІ у було надано 19 162  адміністративних послуг. У зазначеному періоді видано 10 100 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.


У Смілі проводять активну роботу щодо наставництва дітей

У Києві в офісі «Одна Надія» проводився перший в цьому році тренінг по методології наставництва, учасниками тренінгу стали спеціалісти та представники НГО з різних куточків України. Смілу на тренінгу представили директор Смілянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інга Гончаренко та фахівці із соціальної роботи Ольга Рак і Максим Пархоменко.


Смілянське об’єднане управління ПФУ Черкаської області звітує про ведення електронних реєстрів

Протягом ІV кварталу 2016 року до управління надійшло із Смілянської ОДПІ в ГУ МДЗУ в Черкаській області 3229 місячних звітів, із них у жовтні за вересень 2016 р. – 1074, у листопаді за жовтень 2016 року – 1076, у грудні за листопад 2016 р. – 1079, це на 97, або на 3,1% більше в порівнянні […]


Новини від смілянської телестудії «ТЯСМИН». Відео

Цьогоріч сміляни відзначили 73-ю річницю визволення міста від нацистських окупантів. З нагоди свята із візитом у Смілу приїхала делегація із Драбівщини. Сміла пишається своїми ветеранами. Серед цих поважних людей є і довгожителі. До їх когорти належить Лідія Костянтинівна Салявська. 26 січня Лідії Костянтинівні виповнилося  90 років.


З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ


У Смілі відключатимуть світло цього тижня

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими ремонтними роботами: 30.01.2017 вул. Незалежності ( 22-36). 31.01.2017 вул. Кармелюка (82; 74), вул. Ю. Канарського(14-29).