11Смілянські хортингісти знову довели свою свою майстерність. Цього разу на головних змаганнях року – чемпіонаті України з хортингу. Як завжди представники Сміли, вихованці бійцівського клубу «Легіон» є основою збірної команди Черкаської області. Позмагатися найсильніші цього разу зібралися в Києві.

Іваніцький Максим серед чоловіків у ваговій категорії до 65 кг, провівши чотири поєдинки, три завершив достроково, не давши жодних шансів супротивникам. Поступився лише з мінімальною перевагою у фіналі над досвідченому представнику столиці,  таким чином отримавши срібло Чемпіонату України, ще й виконав норматив Майстра Спорту України!

Хорунжий  Максим, також показав стабільність результатів (в Броварах на Кубку України також виборов бронзову нагороду) і у трьох поєдинках поборовся за бронзу чемпіонату, посівши третє місце у абсолютній ваговій категорії серед юніорів.

Вдалим дебютом стали змагання і для новачка Тіпсіна Костянтина, де серед юніорів у ваговій категорії до 60 кг, він також завоював бронзу.

Визначними ці вихідні стали й тим, що й наші менші змагалися, але вже вдома. В Смілі цієї суботи проходив турнір з карате, де юні бійці не залишали шансів свою суперникам , тим самим показуючи, що хортинг  являється конкурентоздатним видом бойового мистецтва і для хортингістів немає значення з ким мірятися силами. Отже, Нужденко Влад, учень ЗОШ №11 забрав золото змагань і став чемпіоном серед  дітей 9-10 років у ваговій категорії до 40 кг. Корсакевич Артем , учень гімназії ім. В.Т. Сенатора став срібним призером серед дітей 9-10 років у ваговій категорії до 35 кг. Повторив результат одноклубника й Золотарь  Максим, учень ЗОШ №11 ставши другим і також приміряв на себе срібну медаль змагань.  Марунічу максиму, учню гімназії, показавши не аби яку жагу до перемоги і характер завадою на шляху до нагороди стало не прозоре суддівство, він посів четверте місце.

 

Селюжицький Андрій, президент Смілянської федерації хортингу.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.