НА СМІЛЯНСЬКОМУ МАЙДАНІ ОБГОВОРИЛИ АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ

На вчорашньому зібранні, підбиваючи підсумки роботи за тиждень, Сергій Таран проінформував про те, що активісти зустрілися з народним депутатом Сергієм Рудиком, обговорили з ним питання, які хвилюють жителів міста.  Сергій Рудик  обіцяв знайти можливість зустрітися з смілянами на майдані і найближчим часом він відкриває приймальню депутата у Смілі.


Підсумки роботи eTwinning 2014

«Усі дороги ведуть до Риму». Саме такий вислів підходить до заходів, участь у яких випала честь брати цьогоріч і представникам ліцею.


По дорозі на війну

Саме так, по дорозі на війну, завітали до Смілянського технікуму харчових технологій добровольці Національної гвардії,


«ПОВНОЛІТНІЙ? ДОВЕДИ!»

Відбулася молодіжна акція під гаслом «Повнолітній? Доведи!» в рамках міського етапу Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене»,


Вітали з Днем Святого Миколая

19 грудня, у День Святого Миколая, на центральній площі біля головної новорічної ялинки міста члени молодіжного громадського активу спільно з працівниками відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту


Графік відключень електроенергії у Смілі буде надруковано в газеті “Сміла”

Для зручності наших читачів графік відключень електроенергії у Смілі беде надруковано в газеті “Сміла” 24 грудня. Газета буде у продажу вже завтра вранці.