Чоловік загинув на колії

Вчора о 22 год. 50 хв. до чергової частини лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка надійшло телефонне повідомлення про те, що на перегоні ст. Кам’янка – ст. Райгород вантажним потягом травмовано невідомого чоловіка.


«Твоє життя в твоїх руках»

1 грудня в Міському будинку культури відбулась молодіжна акція – концерт «Твоє життя в твоїх руках» до Всесвітнього Дня боротьби з ВІЛ/СНІДом,


СмілаЕнергоінвест та ВодГео зможуть розрахуватися з боргами за різницю в тарифах.

Для погашення заборгованості з різниці в тарифах на тепло й воду Черкаській області передбачена субвенція з державного бюджету в розмірі 384,5 мільйонів гривень.


На підтримку України

Здравствуйте! Посылаю вам своё новое стихотворение, написанное в Орловском областном суде, который признал экстремистским моё стихотворение “УКРАИНСКИМ ПАТРИОТАМ”.


ЧОМУ ВИМИКАЄТЬСЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ?

У понеділок сміляни страждали від неочікуваного відключення електроенергії. Світло зникало в різних мікрорайонах і в різний час, а часом в одних і тих же будинках по кілька разів протягом дня. Ситуація повторилася і у вівторок. Щоб пояснити причини такої ситуації, представників міського МРЕМ запросили у вівторок у міський виконавчий комітет на нараду з керівниками підприємств […]