“Прийди до серця, Україно, благослови добром мене!”

Цікавим і насиченим для студентів групи ВХК14 Смілянського технікуму харчових технологій став день 26 листопада:


Найвища захворюваность на ВІЛ-інфекцію зареєстрована в Канівському районі

Як повідомляє Смілянське міськрайонне управління СЕС, у Черкаській області на 01.10.2014 офіційно зареєстровано 5871 ВІЛ-інфікована особа, в т. ч. 1056 дітей; захворіло на СНІД – 2024 особи, в т. ч. 41 дитина; померло від захворювань, зумовлених СНІДом – 876 осіб, в т.ч. 16 дітей.


Прокуратура повертає державі об’єкт незавершеного будівництва у Смілі

Як інформує прес-служба прокуратури Черкаської області, Шевченківською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері в інтересах Фонду державного майна України заявлено позов до суду про розірвання з приватним підприємцем договору купівлі-продажу об’єкту незавершеного будівництва у місті Сміла.


БОЄЦЬ ПОДЯКУВАВ СУСІДАМ ТА ДИТСАДКУ

Зворушлива зустріч відбулася у дитячому садочку №26 «Сонечко». Сюди завітав Віталій Буряченко, який воював у Дебальцево, був поранений, а нині приїхав у рідну Смілу.


ЧОЛОВІК ЗАГИНУВ ПІД КОЛЕСАМИ ВАНТАЖНОГО ПОТЯГУ

Учора о 6 год. 55 хв., до чергової частини лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка надійшло телефонне повідомлення про те, що на перегоні ст. Кам’янка-Райгород вантажним потягом травмовано чоловіка.


Козацькому роду нема переводу

Учора у Смілянській ЗОШ № 10 відбулися «Козацькі забави» для учнів 7 класів,


Згадали героїв

21 листопада у нашій школі відбулася загальношкільна тематична лінійка «В моїм серці Україна», присвячена річниці Революції гідності і свободи.


«Зігріймо душі»

22 листопада відбулась міська акція «Передай свічку пам’яті» до Дня пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років,


Під час пожежі загинуло двоє

Як інформує ДСНС у Черкаській області, вчора о 14.00 в селі Велика Яблунівка у житловому будинку по вулиці Горького сталася пожежа.


ЧОЛОВІК ДОБРОВІЛЬНО ЗДАВ ЗНАЙДЕНІ ПАТРОНИ

До чергової частини лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка звернувся 46-річний житель м. Сміла та добровільно здав 12 набоїв калібру 5,45 мм.