Податківці роз’яснюють, чи потрібно повідомляти їм, якщо вашу вулицю перейменували

Чи потрібно подати заяву за ф. № 5ДР/заяву за ф. № 5ДРП з оновленою інформацією щодо місця проживання фізособи, якщо відбулось перейменування назви міста, вулиці тощо?


Смілянській гімназії – 115 років

Ювілейній даті гімназисти присвятили літературний альманах з віршами та есе, взяли участь у тематичному конкурсі малюнків і плакатів співпраці «Школа, яку побудував граф».


Водійка, через яку загинула малолітня дитина, постане перед судом

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевої жительки, яка керуючи транспортним засобом


Патрульні зупинили двох водіїв, які були за кермом нетверезими

Близько 22-ї години, патрулюючи на вулиці Припортова у Черкасах, поліцейські зупинили авто ВАЗ 2107 за порушення ПДР. Під час спілкування поліцейські виявили в керманича ВАЗ ознаки алкогольного сп’яніння


За 8 місяців підприємці Черкащини зареєстрували майже 4 тисячі РРО

Протягом січня-серпня 2023 року суб’єкти господарювання Черкаського регіону зареєстрували 1310 реєстраторів розрахункових операцій та 2626 програмних реєстраторів розрахункових операцій, так званих РРО та ПРРО.


Екскурсія до бібліотеки «Перша мандрівка до світу книг»

Сьогодні черга завітати до книгозбірні на своє перше знайомство із світом книг настала для учнів 1-х класів гімназії ім. В.Т.Сенатора (класні керівники Тамара Степаненко, Антоніна Стуженко).


Засідання виконавчого комітету: коротко про головне

14 вересня перший заступник міського голови Олександр Лисенко провів чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 23 проєкти рішень.


Рятувальники Черкащини перевіряють, чи безпечно у приміщеннях, де проживають ВПО

На виконання протоколу апаратної наради ДСНС України, протягом вересня інспекторським складом Черкаського районного управління ДСНС проведено 25 обстеження об’єктів, що визначені для розміщення внутрішньо переміщених осіб.


Ще трьом українцям, які воюють на боці ворога, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом громадянам України. Їм інкримінують державну зраду та участь у діяльності терористичних організацій.