Прокуратура проти забудови берегів річки Дніпро

Господарський суд Черкаської області задовольнив позов прокуратури до Черкаської міської ради, державного реєстратора та Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області


Укриття в дитсадках удень будуть зачинені для населення

Під час навчального процесу укриття в дитсадках будуть зачинені для населення. Про це повідомила заступниця міністра освіти з питань дошкільної освіти Євгенія Смірнова


Судитимуть працівника комунального підприємства, з вини якого були закуплені занадто дорогі ковід-тести

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно посадової особи, яка закупила за завищеними цінам ковід-тести для підприємства (ч. 5 ст. 191 КК України).


На перехресті вулиць не розминулися дві автівки: один із автомобілів перекинувся

Сьогодні близько 12-ї години патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на перехресті вулиць Благовісної та Пастерівської у Черкасах.


Інсулін у Смілі: де знайти?

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 174 аптеках.


У Смілі рятувальники разом із командою ДЮРП провели “Урок безпеки”

25 вересня співробітники Черкаського районного управління ДСНС разом із командою ДЮРП «Брандмайор» провели тематичний “Урок безпеки” для учнів 5 класу ліцею “Лідер”.


На засіданні опікунської ради не усім погодили заяви щодо опікунства

25 вересня у Будинку рад відбулось засідання Опікунської ради з питань опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами дієздатність яких обмежена.


Сміляни взяли участь у національній конференції Спеціальної Олімпіади України

Люди з відхиленнями у розумовому розвитку часто стикаються з упередженнями. Однак завдяки спорту та руховій активності, бар’єри починають руйнуватися, а серця – і справді об’єднуватись в інклюзивне і толерантне суспільство.


Черкащанин став призером Кубку України з греко-римської боротьби

У Мукачеві відбувся Кубок України з боротьби греко-римської серед молодших юнаків. Змагання пройшли із 22 по 24 вересня.