У Смілі ажіотаж щодо повірки лічильників. Міський голова відреагував

Щоб припинити ажіотаж, який нині утворився у абонвідділеннях КП «ВодГео» та в Смілянському ЦНАПі у зв’язку із повіркою лічильників на воду, міський голова Сергій Ананко дав відповідні доручення щодо цього.



Розроблено посібник для спорудження укриттів у школах

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури розробило посібник для спорудження укриттів у дитсадках і школах. Про це інформує osvita.ua.


На перехресті не розминулися дві автівки: 4 осіб госпіталізували, серед них 2 дітей

На перехресті вулиць Одеська та Сумгаїтська у м. Черкаси о 10:39 зіштовхнулися два автомобіля. За попередньою інформацією, яку отримала диспетчерська служба Екстренки


МОН готує рекомендації для вчителів, як говорити про війну

Міністерство освіти готує пакет методичних рекомендації для вчителів, як викладати новітню історію та говорити про війну з учнями.


На підтримку армії платники податків Черкащини спрямували понад 597 млн грн

Протягом січня – серпня 2023 року до державного бюджету від платників Черкаської області надійшло 597,4 млн грн військового збору.


Учителям продовжили термін подання заяв про атестацію

Учителі, які проходитимуть чергову або позачергову атестацію, можуть подавати заяви до атестаційної комісії до 20 грудня.


У ЦОПі Смілянської ДПІ надають практичну допомогу із реєстрації ПРРО

У Смілянській податковій інспекції тривають щоденні практикуми щодо реєстрації і роботи з РРО.


Черкащани стали переможцями Чемпіонату України з водно-моторного спорту

Чемпіонат України з водно-моторного спорту пройшов у Черкасах з 14 по 17 вересня. Команда Черкаської області здобула низку перемог.