Апеляційний суд залишив в силі вирок, яким зрадника засуджено до 15 років ув’язнення

За принципової позиції прокурорів обласної прокуратури апеляційним судом залишено в силі вирок суду першої інстанції, яким жителя м. Черкаси засуджено до 15 років позбавлення волі


У Смілі розпочали ремонтувати найпроблемнішу ділянку вулиці Громова 

Сьогодні розпочався процес асфальтування дороги на одній із ділянок вулиці Громова у Смілі. Тож рух по цій частині вулиці буде перекрито ще декілька днів.


Майстер-клас «Голуб Перемоги» від майстрині Ірини Вайленко

21 вересня світова спільнота відзначає Міжнародний день миру. На сьогодні для нашої держави цей день є особливо значимим.


За дорученням міського голови у районі Машбуду відремонтували дитячий майданчик

Незадовільний стан дитячого майданчика на вулиці Трипільська – такі звернення неодноразово надходили до міського голови Сміли від містян. Нині за його дорученням ігровий майданчик привели до ладу.


Укрзалізниця переводить усі групові замовлення в онлайн

Продовжуючи цифровізацію своїх звичних послуг, Укрзалізниця переводить збір заявок на поїздки груп від 10 осіб повністю в електронний формат.


ГІМНАЗИСТИ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ МИРУ

Міжнародний день миру щорічно відзначається 21 вересня. Цього дня всі країни і народи мають припинити воєнні дії, проводити освітні та громáдські суспільно-інформаційні акції з питань миру.


Юні сміляни вчилися секретам макраме

Надзвичайно цікавий вид декоративно-прикладного мистецтва — плетіння макраме — опановували нині учні 6-А класу школи №3-колегіум.


Черкащани здобули медалі Всеукраїнських змагань зі спортивного орієнтування

Кубок України (етапи), Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування (бігом, III-IV ранг) відбувся у місті Світловодськ, з 8 по 10 вересня.


Підприємства Черкащини частково погасили заборгованість із заробітної плати

В області вжито заходів щодо погашення заборгованості із заробітної плати на економічно активних підприємствах області.


Родина зі Сміли – серед переможців обласних змагань

У Каневі на базі школи №4 відбувся Олімпійський урок BeActive – обласні змагання під назвою «Спортивна родина» зібрали сім’ї, що виховують дітей з інвалідністю.