Шановна громадо! Сміла втратила ще одного свого Героя – Михайла Анатолійовича ЯЦЕНКА.

Прощання з Героє відбудеться 20 вересня об 11.00 годині у Покровській церкві. Вічна Сдава і пам’ять Герою! Співчуття рідним…


Черговий номер газети “СМІЛА” у продажу з 20 вересня

легенди Юрової гори, змінено календар стят у жовтні, розповідь з продовженням, актуальні новини Сміли і Смілянщини, Черкаського краю, приватні оголошення та реклама. Ми завжди поряд: підтримуйте, передплачуйте своїх! Подати оголошення, рекламу: тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01


У Черкасах вперше пересадили кістковий мозок дитині від іншої дитини

Віднедавна Черкаський клінічний онкоцентр став другим закладом в Україні, де виконують алогенну родинну трансплантацію кісткового мозку дітям.


Судитимуть збувача психотропів

За процесуального керівництва прокурорів Уманської прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя м. Умані, який займався збутом психотропної речовини.


Аграрії Черкащини дбають про продовольчу безпеку

Більше моркви, цибулі, помідорів і столового буряка. В області триває збір овочевих культур. Вирощеного вистачить, аби повністю забезпечити жителів області.


Чоловік, який побив неповнолітнього, постане перед судом

За процесуального керівництва прокурорів Звенигородської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя одного із сіл Звенигородського району


Черкаські спортсмени здобули призові місця на чемпіонаті України

З 14 по 17 вересня у Києві відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях. За першість боролися понад 700 учасників із 22 регіонів України.


Черкаський водний патруль продовжує виявляти незаконний вилов риби

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів та працівники Державної екологічної інспекції Центрального округу проводили заходи з протидії незаконному вилову водних ресурсів.


Смілянські податківці нагадують підприємцям про обов’язок застосовувати РРО/ПРРО

Податківці Смілянської ДПІ щоденно проводять з представниками бізнесу інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо реєстрації та застосування РРО/ПРРО.


У смілянській школі відзначили День козацького куреня імені Героя України Євгена Лисенка

Піднесено та патріотично пройшов День народження козацького куреня імені Героя України Євгена Лисенка Смілянської школи №7.