Шануємо. Пам’ятаємо: Ігор Табурець передав родинам посмертні нагороди Героїв

Ордени «За мужність» ІІІ ступеня передали родинам українських захисників. Посмертні нагороди їм вручив начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.


Загін черкаських поліцейських вирушив на деокуповану Харківщину

Поліцейські оснащені усім необхідним для належного виконання своїх службових обов’язків. Вони проводитимуть стабілізаційні заходи на звільнених від ворога територіях.


В обласній прокуратурі нагадують про конституційні права громадян

Правовий режим воєнного стану, введений на всій території України через збройну агресію російської федерації, вніс суттєві корективи як в роботу, такі в життя кожного громадянина.


У міському терцентрі надання соціальних послуг розповіли, як допомагають підопічним

Перші дні нового року розпочалися з виробничої наради для працівників відділення соціальної допомоги вдома.


Зловмисники за гроші включали військовозобов’язаних осіб до системи «Шлях»

За процесуального керівництва обласної прокуратури повідомлено про підозру двом особам, які з корисливих мотивів організували незаконне переправлення осіб через державний кордон України.


В Україні продовжує діяти програма “Достунпі ліки”. Як їх отримати під час воєнного стану

За програмою “Доступні ліки” пацієнти з хронічними захворюваннями можуть отримати ліки безоплатно або з незначною доплатою.


Чоловік, який побив вагітну жінку, отримав вирок суду

Черкаською прокуратурою підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя, який спричинив перелом руки вагітній жінці.


На порталі Дія можна отримати витяг з ЄДР

Раніше щоб отримати витяг з ЄДР, треба було йти в ЦНАП, потім сплачувати адмінзбір та чекати 24 години. Нині ж витяг можна отримати:


Лісівники Черкащини реалізували понад 230 тис. кубометрів дров

У 2022 році державними лісогосподарськими підприємствами Черкащини реалізовано 235,4 тис. кубометрів дров непромислового використання, основними споживачами яких є населення


Черкащиною ширяться грип та ГРВІ: більшість хворих – діти

Про це інформують в обласному центрі екстренної медичної допомоги та медицини катастроф. У порівнянні з початком грудня кількість хворих зросла майже у три рази.