На перехресті не розминулися легковик та міжміська маршрутка

ДТП сталася на перехресті вулиць Франка та Благовісної у Черкасах. Об 11:42 диспетчеру повідомили, що там не розминулися легковик та міжміська маршрутка №306 з пасажирами.


Алкогольне застілля закінчилося вбивством

За процесуального керівництва прокурорів Золотоніської прокуратури повідомлено про підозру 51-річному жителю одного із сіл Золотоніського району за фактом умисного вбивства.


Музика проти війни

9 січня у Смілянській дитячій школі мистецтв відбулась зустріч викладачів з колегами із тимчасово окупованої території, педагогами Гірської дитячої школи мистецтв.


Поведінка та дозвілля неповнолітніх потребують посиленого контролю батьків

У грудні 2022 року завершено досудове розслідування у 5 кримінальних провадженнях за фактами скоєння неповнолітніми кримінальних правопорушень проти власності.


Правоохоронці дають поради, як уберегти велосипед від крадіжки

Однією з причин, яка сприяє крадіжці велосипедів — безпечність їх власників. Вони залишають свій транспорт в легкодоступних місцях, під’їздах багатоповерхівок, а також в підвальних приміщеннях.


У Смілі проводять актуалізацію даних громадян

Смілянський ЦНАП і надалі продовжує актуалізацію даних громадян. Адже відповідно до останніх змін у законодавстві, єдиним документом


На лаві підсудних житель Слов’янська, який ухилився від призову на військову службу

За процесуального керівництва Черкаської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Слов’янськ, який ухилився від призову на військову службу


У Смілянському ЦНАПі документи прийматиме для отримання пільг та субсидій представник ПФУ

Внаслідок реформ призначення пільг і субсидій тепер здійснюється Пенсійним фондом. Але з 15 грудня у смілянському ЦНАП працює два представника управління соцзахисту


Прокуратура вимагає облаштувати належним чином заказник «Гончарів яр»

Уманською прокуратурою встановлено, що Монастирищенська міська рада не організувала роботи із винесення на місцевості меж ентомологічного заказника місцевого значення «Гончарів яр» площею 5 га у с. Халаїдове.


Відбулося засідання топонімічної комісії

10 січня під керівництвом Лариси Петрушевець відбулось засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших міських об’єктів, встановлення пам’ятних знаків.