Студенти й викладачі можуть долучитись до онлайн-лекцій

Студентів, аспірантів, викладачів запрошують безкоштовно відвідувати онлайн-лекції професорів провідних світових університетів, закордонних топекспертів та підприємців.


Молодику, який забрав чужий телефон, повідомили про підозру

За процесуального керівництва Уманської прокуратури повідомлено про підозру 19-річному уманчанину, який скоїв крадіжку в умовах воєнного стану.


Українська об’єднує: смілян та гостей міста запрошують взяти участь у молодіжному конкурсі

Смілянська МЦБС запрошує молодих смілян та гостей міста взяти участь у щорічному, міському, молодіжному, літературному конкурсі «Українська об’єднує».


Укриття для навчання у ліцеї (Відео)


Прокуратура вимагає повернення громаді земель, вартістю майже 18 млн грн,

Жашківським відділом Уманської прокуратури під час вивчення стану додержання вимог земельного законодавства на території Жашківської територіальної громади


Завдяки коштам черкаської ІТ-компанії військовим закупили генератори, тепловізори та багато іншого

Черкаська ІТ-компанія SPD-Ukraine в межах корпоративного волонтерства перерахувала Агенції регіонального розвитку понад 3,6 млн грн – на перемогу України.


Жінці, яка безпідставно отримувала зарплату з місцевого бюджету, повідомили про підозру

Повідомлено про підозру 64-річній черкащанці за фактом пособництва у привласненні та розтраті чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому у великих розмірах.


У службі зайнятості нагадують про компенсаційні програми для роботодавців

В умовах повномасштабної військової агресії проти нашої країни, служба зайнятості пропонує бізнесу та роботодавцям фінансову підтримку. Зокрема, їм пропонують низку активних програм:


До 12 років ув’язнення загрожує жінці, яка розповсюджувала наркотики

Уманською прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 53-річної жительки м. Умані, яка збувала наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великих розмірах.


Нетверезий водій не впорався із керування та скоїв ДТП

Вихідними патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Гоголя у Черкасах за участі авто ГАЗ та ВАЗ.