За ухилення від призову чоловіку повідомили про підозру

За процесуального керівництва Маньківського відділу Уманської окружної прокуратури повідомлено про підозру 33-річному маньківчанину за фактом ухилення від призову


Прохідні бали з усіх предметів НМТ підвищено

Під час вступної кампанії 2023 року буде підвищено мінімальні пороги для всіх предметів НМТ, які необхідно подолати учасникам тестування для отримання позитивного результату.


Чоловіку, який продавав наркотики, може загрожувати 10 років позбавлення волі

За процесуального керівництва Звенигородської прокуратури жителю Звенигородки повідомлено про підозру за незаконне зберігання та збут особливо небезпечного наркотичного засобу.


Стартувала кампанія декларування громадянами доходів

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що із 1 січня 2023 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних впродовж 2022 року.


Соціальна програма, навчання дітей та облаштування бомбосховищ: коротко про головне

Під час щотижневого прямого ефіру міський голова Сергій Ананко відповів на актуальні питання смілян. Зокрема, очільник міста розповів про роботу соціальної програми у Смілі


НМТ проведуть за схемою 2+1: мова й математика обов’язкові

Національний мультипредметний тест, за результатами якого відбудеться конкурсний відбір під час вступної кампанії, очікувано буде проведений за схемою 2+1.


За незаконні оборудки з землею державний реєстратор постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 33-річного жителя Умані, який обвинувачується в службовому підробленні, внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей


Яка у Смілі ситуація із енергопостачанням

Енергетики також працюють в складних умовах. Є нарікання і скарги від мешканців міста. На тижні було кілька таких ситуацій. Про це у прямому ефірі повідомив міський голова Сергій Ананко.


Чат-бот «StopDrugs»: жителів Черкащини закликають разом боротися із наркозлочинністю

Чат-бот «StopDrugs0472» призначений для активного залучення громадян до протидії незаконному розповсюдженню наркотичних засобів.


Ситуація із теплом та водопостачанням у Смілі

Об’єкти критичної інфраструктури працюють без змін. Про це повідомив міський голова Сергій Ананко під час щотижневого прямого ефіру.