Сміла попрощалася з Героєм-земляком Віталієм Цьомою


Бережіть життя – не ступайте на лід!

На цьому наголошують рятувальники Черкащини. Любителі зимової рибалки і діти – ось ті, хто найчастіше стають жертвами підступного тонкого льоду.


Безкоштовні консультації для ВПО, які мають власну справу

Внутрішні переселенці, які мають власну справу, можуть отримати безоплатні консультації у віртуальному центрі «Дія.Бізнес». Про це повідомили у Мінреінтерграції.


У порушника комендантської години виявили наркотики

21 грудня близько 1-ї години, під час патрулювання на вулиці Смілянська у Черкасах, патрульні помітили особу, яка порушувала комендантську годину.


Районний хаб-склад поповнився “гуманітаркою” із Італії

Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко прозвітувала, чим за тиждень поповнився гуманітарний хаб-склад та що видали громадам.


Черкаські медики екстренки передали ще два авто для ЗСУ

Цього разу дві автівки – Hundai Terracan та Kia Sorento – передали дітям працівників екстренки, які боронять країну на передовій.


Через недотримання правил дорожного руху сталася ДТП

21 грудня інспектори отримали виклик, про те що на перехресті вулиць Благовісна – Чехова сталася ДТП.


У Будинку рад привітали школяра, який став Чемпіоном світу із карате

У малій залі Будинку рад міський голова Сергій Ананко привітав юного смілянина Олександра Чернявського, який нещодавно виборов звання Чемпіона світу з карате-до.


На виконкомі підтримали кандидатуру смілянки, яку представлять до почесної відзнаки “Мати-героїня”

Під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 18 проєктів рішень.


Черкащани допомагають громаді Херсонщини оговтуватись від наслідків «руського міра»

Черкащани доправили черговий вантаж підтримки побратимам із Нововоронцовської громади. Як і обіцяли, черкащани допомагають громаді відновлюватися після «руського міра».