На Черкащині затримали лікаря, який за хабар допомагав чоловікам ухилятись від військової служби

29 листопада слідчі слідчого управління ГУНП в Черкаській області спільно з працівниками управління СБУ затримали голову військово-лікарської комісії однієї із районних лікарень.


З початку року черкащани сплатили майже 18 мільярдів гривень податків та платежів

Як повідомив в.о. начальника обласного управління ДПС Сергій Гришко, платники Черкаської області за січень – листопад до бюджетів усіх рівнів сплатили 17,9 млрд грн


Рятувальники Черкащини посилюють роз`яснювальну роботу

Співробітники ДСНС Черкащини посилюють інформаційно-роз`яснювальну роботу серед громадян та наголошують на дотриманні елементарних правил безпеки.


Смілянських школярів за допомогою казкових подорожей вчать заощаджувати електроенергію

Учні 4-В класу школи №11 взяли участь в українському шкільному освітньому проєкті “Енергоефективні школи: нова генерація”, метою якого є навчання енергетичній грамоті


Юні сміляни стали призерами обласного турніру по дзюдо

Вихованці спортивного клубу “Олімпійські надії” взяли участь в обласному турнірі по дзюдо, присвяченому Дню Збройних Сил України. Змагання відбулися у м. Корсунь-Шевченківський.


Смілу обмежили на 70% від загальної потреби міста в електриці

У Смілі залишається актуальним питання освітлення. Із 1 грудня Смілу обмежили на 70% від загальної потреби міста в електриці.


Черкаський фехтувальник став призером чемпіонату Європи

Чемпіонат Європи із фехтування на візках триває у Варшаві (Польща). Розпочались змагання 29 листопада, завершиться 4 грудня.


Під час пожежі вогнеборці врятували двох людей

1 грудня близько 22:40 у 5-ти поверховому житловому будинку на вулиці Симиренківська у Черкасах, виникла пожежа.


Мандрівка у часі : “Український геній Григорій Сковорода”

Подорож у минуле стала реальністю для учнів 6-7-х класів ліцею “Лідер”. 1 грудня діти завітали до дитячої бібліотеки разом зі шкільним бібліотекарем Іриною Рак


Визначено пороговий бал проходження сертифікації

У Державній службі якості освіти визначили пороговий бал успішного проходження сертифікації вчителів початкових класів у 2022 році.