Подорож до світу казок


Поліцейські затримали черкащанку, яка збувала метадон

Правоохоронці Черкаського районного управління поліції викрили та задокументували діяльність 35-річної дилерки в наркобізнесі.


Майстер-клас із виготовлення фігурки песика Патрона в техніці орігамі

Пес Патрон – український собака-винюхувач вибухівки, джек-рассел-тер’єр за досить короткий час став улюбленим героєм для дорослих і дітей та здобув велику популярність.


У Черкаському районі на пожежі загинула жінка

14 грудня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що у селі Яблунів Канівської громади, виникла пожежа в кімнаті житлового будинку.


Черкаський район отримав допомогу для родин, які постраждали через війну

За підтримки Черкаської ОВА та міжнародних організацій територіальні громади Черкаського району отримали гуманітарні вантажі для незахищених родин


За добу рятувальники чотири рази витягували автомобілі, які злетіли у кювет

14 грудня о 06:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у Звенигородському районі, на автошляху Н-16 поблизу Шполи сталася дорожньо-транспортна пригода


Ваучери на навчання отримали 5 черкащанок

Цьогоріч п’ятеро черкащанок отримали ваучери на навчання від служби зайнятості. Документ надає право безкоштовно пройти навчання за спеціальностями


За місяць у нашій області найбільше зросли ціни на яйця, сир, сало та хліб

Споживчі ціни у нашій області у листопаді порівняно із жовтнем зросли на 0,2%, з початку року – на 24,4%. Про це свідчать дані обласного управління статистики.


Малюнки юних художників Черкащини – серед кращих на Всеукраїнському конкурсі

Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2022. Зі 197 дитячих робіт – переможців регіонального туру – вибрати потрібно було лише дев’ять.


Триває повернення коштів за пробне ЗНО 2022 року

Триває повернення коштів особам, які були зареєстровані для проходження пробного ЗНО і скористалися спеціальним сервісом та подали заяву до відповідного регіонального центру.