Актуально про пенсії: чи можна відмовитись від призначення пенсії в 60 років та призначити її пізніше

Чи можна відмовитись від призначення пенсії в 60 років та призначити її пізніше? Як відстрочка вплине на розмір пенсії?


Рятувальники Черкащини – з черговим технічним підсиленням

Між Ротарі та рятувальниками Черкащини вже давно склались дружні відносини. Разом вдалося реалізувати багато важливих проєктів із вирішення питань цивільного захисту населення


Уряд розподілив субвенцію на реалізацію проєктів за «Програмою з відновлення України»

Уряд розподілив субвенцію з державного бюджету місцевим на реалізацію проектів у межах «Програми з відновлення України» відповідно до Фінансової угоди


На Черкащині судитимуть колаборанта з Донеччини

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя Донецької області, який надавав допомогу ворогу у веденні бойових дій проти Збройних Сил України.


Правоохоронці перевіряють водіїв, які перевозять небезпечний вантаж

Поліцейські Черкащини нагадують водіям, що при перевезенні небезпечних вантажів, кермувальники зобов‘язані мати дозвільні документи на перевезення такого вантажу.


Сміливим від смілян вдячність і підтримка


До 10 років позбавлення волі загрожує молодику за зберігання наркотиків

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 24-річного жителя Черкас, який незаконно придбав та зберігав з метою збуту особливо небезпечний наркотик.


ГРИГОРІЙ СКОВОРОДА В МОЄМУ ЖИТТІ

Сміла без електроенергії, а в той час в Італії страйк, але ми незламні – на онлайн-зв’язку. Саме так запам’ятаємо відзначення 300-річчя Григорія Сковороди у Смілі.


Черкащани передали ЗСУ ще 8 автівок

Ще вісім автівок вирушили на передову. Підготували автотранш від Черкащини Всеукраїнська Аграрна Рада спільно з Фондом допомоги та надії.


Чоловік вмовив місцевого жителя дати хабар, а тепер сам постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 39-річного жителя Черкас за підбурювання до надання неправомірної вигоди експертові.