У Черкаському районі збільшується кількість офіційно зареєстрованих ВПО

Чисельність громадян, які евакуювались з постраждалих регіонів у наш район, продовжує зростати. Про це на нараді із структурними підрозділами РВА зазначила очільниця району Валерія Бандурко.


За тиждень на грип та ГРВІ захворіли понад 4 тисячі черкащан

За тиждень у Черкаській області на грип та ГРВІ захворіли 4 019 осіб. Порівняно з попереднім тижнем відзначається збільшення захворюваності на 5,7%.


Читаємо буквар «Сковорода від А до Я»


Бюджет, графіки відключення та безпека на дорогах – головні питання наради у Черкаській РВА

На Черкащині поки що продовжують діяти жовті графіки відключень електроенергії. Про це на нараді зазначила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.


П’ятеро черкащан померли від ускладнень коронавірусної інфекції

Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб продовжує проводити щотижневий моніторинг за захворюваністю на COVID-19.


На Черкащині у громаді запрацював проєкт “Вихователь безпеки”

У рамках пілотного проєкту, в Каневі відбулася робоча нарада ювенальних поліцейських та спеціаліста з безпеки в освітньому середовищі.


Смілянин став переможцем на Чемпіонаті світу з карате

У Любліні (Польша) відбувся Чемпіонат Світу з традиційного карате та Дитячий Кубок Світу “World Children’s Cup 2022” з традиційного карате.


Бета-тест нової послуги для ФОП: витяг з ЄДР – онлайн

Команда Дії цифровізувала один з найпопулярніших документів для підприємців — витяг з єдиного державного реєстру.


У Смілі назвали кращих знавців української мови

У Смілі підбили підсумки міського етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу імені П.Яцика. У конкурсі взяли участь 85 школярів 3-11 класів. Кращих визначили серед учнів кожного класу.


Під час пожежі 8 мешканців під`їзду евакуювали

11 грудня близько 09:30 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в квартирі, що на вулиці Замкова у Золотоноші.