ГРИГОРІЙ СКОВОРОДА В МОЄМУ ЖИТТІ

Сміла без електроенергії, а в той час в Італії страйк, але ми незламні – на онлайн-зв’язку. Саме так запам’ятаємо відзначення 300-річчя Григорія Сковороди у Смілі.


У Смілі привітали військовослужбовців та передали їм автомобілі

6 грудня, у День Збройних сил України, у Смілі привітали військовослужбовців. Із нагоди свята захисникам передали автомобілі.


У знеструмленій через війну Смілі, захопленим філософією Григорія Сковороди смілянам світив мандрівний філософ

2 грудня в Смілянській центральній бібліотеці імені Олени Журливої відбувся надзвичайно цікавий міжнародний літературно-мистецький перформанс „Григорій Сковорода в моєму житті”.


Тренувальні варіанти для підготовки до мультитесту ЗНО

Сайт ЗНО-ОНЛАЙН пропонує майбутнім вступникам, які планують складати національний мультипредметний тест ЗНО, скористатися новим сервісом з підготовки до мультитесту.


Під час пожежі у п’яти поверхівці вогнеборці врятували жінку

5 грудня близько 21:35 в 5-ти поверховому житловому будинку на вулиці Івана Гонти в Умані, виникла пожежа.


8 тисяч для ЗСУ: семирічна донька правоохоронця допомагає військовим

Не дивлячись на відключення світла, повітряні тривоги юна волонтерка продовжує збирати кошти, щоб придбати необхідне спорядження для черкаських воїнів.


У Куцівці перевірили, чи якісні послуги надає соцпрацівниця своїм підопічним

Днями завідуюча відділеннями комунального закладу Людмила Жук, фахівець їз соціальної роботи Любов Тереховська перевірили, на скільки якісні послуги отримують їх підопічні


Ми з вами: сміляни зібрали допомогу для дітей Херсонщини

Війна відібрала у дітей так багато звичних для них речей, які роблять їх щасливими: дім, школу, дозвілля, гуртки, друзів та навіть сім’ї.


Привітали освітян-волонтерів


У Черкаській РВА розповіли, чи є скарги від людей, які переселилися у наш район

У Черкаському районі проводять обстеження умов місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб. Наразі при спілкуванні з громадянами зауважень і скарг немає.