Черкаські каратисти стали призерами Чемпіонату світу

У Любліні відбувся дитячий Кубок світу «World Children’s Cup 2022» з традиційного карате. Черкащину та Україну представили на замаганнях черкаський клуб «Окінава» 10 спортсменів.


 Очільник області зустрівся із представниками найбільшого волонтерського хабу Румунії

Допомога внутрішньо переміщеним особам, підсилення медичних закладів Черкащини потрібним обладнанням і комунікація з містами-донорами.


Діткам захисників подарували новорічне свято

Позитивні емоції та відчуття дива панували в обласному драматичному театрі. Тут влаштували святкову феєрію для малечі Черкащини.


Рятувальники Черкащини підбили підсумки конкурсу дитячого малюнка «Я у безпеці з МВС»

До дня Святого Миколая Міністерство внутрішніх справ України провело конкурс дитячого малюнка на тему «Я в безпеці з МВС». Учасниками були діти віком до 14 років.


Україна отримала 100 тисяч доз вакцини від коронавірусу Janssen

Дитячий фонд ООН (UNICEF Ukraine) доставив в Україну 100 000 доз векторної вакцини від COVID-19 Janssen (Jcovden) у рамках міжнародної ініціативи COVAX.


Понад 60 школярів представлятимуть Смілу на обласному етапі Всеукраїнських олімпіад

Олімпіадний рубіж на міському рівні подолано. Завершилося проведення ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад з базових дисциплін, які тривали з 4 листопада по 16 грудня.


Названо найбільш високооплачувані професії Черкащини

Трійку лідерів серед вакансій, які надходили до центрів зайнятості та філій Черкаського обласного центру зайнятості від роботодавців регіону, очолили робітничі професії – 61%


У Черкасах на ходу загорівся автомобіль (Відео)

19 грудня близько 12:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу автомобіля «Audi», що загорівся під час руху вулицею Хрещатик.


За тиждень в області одужали від коронавірусу понад півтисячі черкащан

Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб продовжує проводити щотижневий моніторинг за захворюваністю на COVID-19.


Працівники “Смілакомунтеплоенерго” зібрали кошти на тепловізор та автомобіль для військовослужбовців-земляків

Працівники КП “Смілакомунтеплоенерго” не залишились байдужими до прохання свого колеги, що нині воює на передовій, і віддали свій одноденний заробіток на придбання тепловізора.